Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 11:34
Advert Advert

MHP'DE BAYRAMLAŞMA YOĞUN KATILIMLA OLDU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-04-2024 16:06   Güncelleme : 11-04-2024 16:11
MHP'DE BAYRAMLAŞMA YOĞUN KATILIMLA OLDU

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Büyükkılıç, partililerin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Gerek Kayseri’deki kardeşlerimizin gerek Türk İslam âleminin bayramını tebrik ederken birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve dayanışmamıza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

MHP Kayseri İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, ilçe belediye başkanları, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ile teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Partililer tarafından MHP İl Başkanlığı önünde karşılanan Başkan Büyükkılıç, gençlerle yakından ilgilendi.

MHP Kayseri İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni’nde katılımcılara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah’tan, huzur içerisinde daha nice bayramlara erişmenizi temenni ediyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmaya vesile olması temennisinde bulunarak, “Gerek Kayseri’deki kardeşlerimizin gerek Türk İslam âleminin bayramını tebrik ederken birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve dayanışmamıza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında vatanına, milletine, devletine ve inancına bağlı şekilde yaşamayı ve bu anlayış içerisinde nesiller yetiştirmeyi lütfetsin” diye konuştu.

Sevinciyle bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Büyükkılıç, “İftarıyla, sahuruyla, teravihiyle rahmet, mağfiret ve berekete vesile oldu diye paylaşıyoruz. Mazlum coğrafyadaki Doğu Türkistan’ımız ya da Gazze’miz ve benzeri yerlerdeki kardeşlerimizin de kurtuluşuna vesile olmasını temenni ederek iyi ki varsınız diyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de partililere yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ise her sene MHP Kayseri İl Başkanlığı’nda eksiksiz olarak bayramlar kutlamayı temenni ederek partililere teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR