Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 21:38
Advert Advert Advert

ÇULHA KÖYÜNDEN DEPREMZEDELERE ÖRNEK DAVRANIŞ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2023 15:47
ÇULHA KÖYÜNDEN DEPREMZEDELERE ÖRNEK DAVRANIŞ

Kayseri’nin Tomarza İlçesi Çulha İlkokulu, Okul Aile Birliği ve Çulha Köyü Muhtarlığı tarafından depremzedelere yardım toplama amacıyla düzenlenen yardım kermesine ilgi büyük gösterildi. 

10 Mart 2023 tarihinde Çulha Köyü İlkokulu bahçesinde düzenlenen kermeste 19 bin 65 Türk Lirası yardım toplandı. Kermeste toplanan paralar düzenlenen tutanak ile Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt’a Çulha İlkokulu Müdürü  Ramazan İnderesi tarafından teslim edildi. 

Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt, “Çulha İlkokulunda öğrenim gören öğrenciler; Demet Fidan, Ayten Erturul, Çiğdem Onmaz, Gülistan Erciyes, Çiğdem Erturul, Gülhan Erciyes, Melek Erturul, Emrah Erciyes, Muhammet Keçik ve Aykut Altuntaş başta olmak üzere Çulha Köyü Muhtarı Cengiz Erturul, Anasınıfı Öğretmeni Aysun Eker, Okul Aile Birliği Başkanı Türkan Onmaz ile Çulha İlkokulu Müdürü Ramazan İnderesi’ne çok teşekkür ederek, Çulha İlkokulu öğrencilerinin bu güzel davranışlarından dolayı onları canı gönülden tebrik ediyor, velilerimize ve emekleri geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. 

 

AdminAdmin

YORUMLAR