Kayseri Ekspres Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 04:57
Advert Advert

HAK-İŞ’TEN FİLİSTİN’e YARDIM ELİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 09:37
HAK-İŞ’TEN FİLİSTİN’e YARDIM ELİ

 

 

HAK-İŞ Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Filistin ve Gazze’de Siyonist İsrail tarafından bir insanlık suçu işlendiğini, masum insanların büyük bir vahşetle karşı karşıya kaldığını belirterek, “HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanlığımız, günlerdir aç-susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerimizin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlatma kararı aldı. ‘Filistin için Haydi HAK-İŞ, Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım, Sen de Bağış Yap, Filistin’e Yardım Elini Uzat’ diyoruz” dedi. 

Çelik, “Kayseri’de bulunan HAK-İŞ’e bağlı teşkilatımızı, Sendikalarımızı, şubelerimizi ve üyelerimizi yardım kampanyamıza etkin ve aktif olarak katılmaya davet ediyoruz” dedi. 

HAK-İŞ Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

Siyonist İsrail Devleti uluslararası hukuku hiçe sayarak, sistematik bir şekilde tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de soykırım yapmaktadır. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Filistin’de, özellikle de Gazze’de yaşanan katliamı en güçlü şekilde kınıyoruz. Terör devleti İsrail’in yıllardır süregelen işgal politikasına karşı dost ve kardeş Filistin halkının haklı direnişinin daima yanında olduğumuzu ve yanında olmaya devam edeceğini bir kez daha güçlü bir şekilde ifade ediyoruz. 

İşgalci İsrail devleti, ‘tam abluka’ kararıyla, Gazze’yi Dünyanın en büyük açık hava hapishanesi haline getirmiştir. Elektrik, su, gıda, ilaç, yakıt gibi temel insani ihtiyaçların Gazze’ye girişini engelleyen terör devleti İsrail, internet hatlarını da keserek Gazze’nin dünya ile bağlantılarını da koparmaktadır. HAK-İŞ olarak, hiçbir kutsalı ve ahlakı olmayan, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden soykırım yapan terörist İsrail devletini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Saldırılarda şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

HAK-İŞ olarak, Siyonist İsrail’in Filistin halkına yönelik artık sistematik hale gelen bu saldırılarını sadece izlemekle yetinen uluslararası toplumu kınıyoruz. İşgalci İsrail’den uluslararası hukuk önünde bu terör eylemlerinin hesabının en ağır şekilde sorulmasını istiyoruz. BM başta olmak üzere, uluslararası kuruluşları, İslam İşbirliği Teşkilatını, bölge ülkelerini ve insan hakları kuruluşlarını, siyonist İsrail Devletinin Netenyahu başta olmak üzere bütün yöneticilerinin uluslararası savaş suçluları mahkemesinde yargılanması için harekete geçmeye, katliamları durdurmak için acilen İsrail’e her türlü müeyyidenin uygulanması için çaba göstermeye davet ediyoruz. 

HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz, günlerdir aç-susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerimizin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlatma kararı aldı. ‘Filistin için Haydi HAK-İŞ, Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım, Sen de Bağış Yap, Filistin’e Yardım Elini Uzat’ diyoruz. HAK-İŞ olarak, kampanyada toplanan yardımları Gazze’ye ulaştırmak için kampanyamızı başlatıyoruz.

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanlığı olarak, HAK-İŞ’e bağlı, Sendikalarımızı, şubelerimizi ve üyelerimizi yardım kampanyamıza etkin ve aktif olarak katılmaya davet ediyoruz. 

 

FİLİSTİN İÇİN HAYDİ HAK-İŞ

FİLİSTİN’İN YARALARINI BİRLİKTE SARALIM

SEN DE BAĞIŞ YAP, FİLİSTİN’E YARDIM ELİNİ UZAT

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Bağış Hesapları 

Banka: ZİRAAT BANKASI AKAY ŞUBESİ 

Alıcı: HAK İŞÇİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU 

 

Bağış (TL) Hesap No: 760-5994340-5012

IBAN: TR 6200 0100 0760 0599 4340 5012

 

Bağış (USD) Hesap No: 760-5994340-5014

IBAN: TR 0800 0100 0760 0599 4340 5014

 

Bağış (EURO) Hesap No: 760-5994340-5013

IBAN: TR 3500 0100 0760 0599 4340 5013

 

AdminAdmin

YORUMLAR