Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 06:29
Advert Advert

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2022 11:26
KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

 

 

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Gülsoy, mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, ülkemizin kurtarıcısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84’ncü yılında, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” İfadelerini kullandı.

 

KTO Başkanı Gülsoy mesajını şu şekilde sürdürdü;

 

“Milletiyle bütünleşmiş büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkartmaktı. Kadim şehrimiz Kayseri’de, bu kutlu hedefe katkı vermeye inançla ve azimle devam edecektir.

 

Bizlere, özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, her zaman sevgi ve özlemle hatırlayacağız. Atamızı andığımız bu günde onun ilkeleriyle onun gösterdiği hedefe doğru, azim ve kararlıkla aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere taşıyacağız.

 

‘Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine karşılık bizlerde bugün, her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mirasçıları olarak, Cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve onun ebediyete kadar payidar kalabilmesi için çalışmak zorundayız.

 

Atatürk'ün ve aziz ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyeti, demokrasiyi, milli iradeyi, millet egemenliğini canla başla korumalıyız. Bu tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Türk istiklal mücadelesinin büyük önderi, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasını saygı ile yâd ediyor, silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi; şükranla, minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun.”

AdminAdmin

YORUMLAR