Kayseri Ekspres Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 18:23
Advert Advert

MELİKGAZİ’DE YATIRIMLAR ARD ARDA HAYATA GEÇİYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2022 16:39
MELİKGAZİ’DE YATIRIMLAR ARD ARDA HAYATA GEÇİYOR

 

Hisar Cami’nin Temeli Atıldı, Hayırlı Olsun!


Melikgazi Belediyesi, Anbar 19 Mayıs Mahallesi'nde Hayırsever H. Mehmet Hisar ile yapacağı Hisar Cami'nin temel atma törenini AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleştirdi.
Eğitimden sağlığa, sosyal tesisten ibadethanelere kadar birçok alanda hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yazın son demlerini bu şekilde temel atmalar ve açılışlarla gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah nice güzel hizmetleri sizlerle buluşturmayı nasip etsin. Kayseri'de hizmet çıtası oldukça yüksek. Tüm belediyelerimizle birlikte yoğun gayretler içerisinde çalışıyoruz. 2022 yılı temel atmalar yılı olacak, 2023 yılı ise açılışlar yılı olacak demiştim. Tam 12 tane açılışımız var. Tam 4 okulumuz eğitime hazır. 3 tane sağlık ocağımız bitti onların hizmete açacağız. Bir sosyal tesis, 2 Pazar yeri ve 2 adet de cami açılışımız hazır. Bundan sonra birbiri ardına yatırımlarımızı hizmete açacağız. Kayseri, okul, cami, sağlık merkezi, yol, park açısından Türkiye’de en çok hizmet veren bir il. Burada bir müjde de vermek istiyorum. Yönetim Kurulu Başkan olduğum Kayseri Serbest Bölgede, Mehmet Özhaseki Bakanımızın katkıları ile 200 dönüm alanda vagon üretimi yapacağız. Kayseri’ye böyle bir yatırımın gelmesi sanayicilerimizin önünü açacaktır. 7,5 milyon TL değerindeki butik camimiz 19 Mayıs Mahallemize hayırlı olsun. Hızlı bir şekilde bitireceğiz. İnşallah bugün Şirintepe Mahallemize de bir sağlık ocağı yapacağız. Hayırseverimiz H. Mehmet Hisar’a bu güzel hayrı için çok teşekkür ederim.” dedi.
Hayırsever H. Mehmet Hisar'da hayalinin gerçek olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
"Gençliğimde hep yapılan camileri gezer ve gıptayla bakardım. Ve hep hayalini kurardım bende bir cami yaptırmayı. Çok şükür nasip oldu. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun."
AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı da bir konuşma yaparak, “ Burada bir Kayseri ekolu var. Halkın ihtiyaçlarına yönelik yapılan ciddi işbirliği ile yapılan bu güzel hayrın şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Belediye başkanımız Mustafa Bey’ide hizmetleri için tebrik ediyorum.” diye konuştu. 
Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’da caminin hayırlı olmasını dileyerek, “ Melikgazi’ye bu güze hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Hayırsever H. Mehmet Hisar’ında Allah hayrını kabul etsin. İnşallah açılışını da beraber yaparız. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
Yine bir hizmetin daha Kayseri’de hayata geçeceği için çok mutlu olduğunu söyleyen, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Hayırseverlerimiz ve kamu kurumlarımız Kayseri’de birlik ve beraberlik içerisinde projeler ortaya koyuyorlar. Rabbim kıymetli hayırseverlerimizin birini bin etsin. Bu güzel cami şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Caminin inşasının tamamlanarak hızlıca ibadete açılmasını diliyorum.” diye belirtti.

AdminAdmin

YORUMLAR