Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 16:57
Advert Advert Advert

VALİ ÇİÇEK İNCESU'DA İNCELEME YAPTI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2024 16:50   Güncelleme : 02-01-2024 16:56
VALİ ÇİÇEK İNCESU'DA İNCELEME YAPTI

   Vali Gökmen Çiçek, İncesu ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

İlçe ziyaretleri kapsamında İncesu ilçesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, ilk olarak İncesu Kaymakamlığını ziyaret etti. 

 

Kaymakamlığa gelişi sırasında Vali Gökmen Çiçek’i Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve ilçe protokolü karşıladı. 

 

İlçenin 2023 yılı değerlendirmesi ve 2024 yılında yapılacak olan çalışmaları hakkında Kaymakam Aydın Göçer’den bilgiler alan Vali Çiçek, Kaymakamlık ziyaretinin ardından İncesu Belediyesi’ne geçti 

 

İncesu Belediyesinde Başkan Mustafa İlmek’ten ilçenin altyapı ve üst yapı çalışmaları ile belediyenin faaliyet alanlarındaki çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, “Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın uyumlu çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.” dedi 

 

Belediye ziyareti sonrasında İncesu meydanında bulunan çay ocağında vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla sohbet eden Vali Çiçek, vatandaşlarımızın taleplerini ve isteklerini dinleyerek, çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. 

 

Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlarımızla sohbet sonrasında sırasıyla İncesu Kadın Kooperatifi, İncesu Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

 

İlçe ziyaretinin sonunda 1998 yılında şehit olan Piyade Er Şahin Kocabey’in Saraycık Mahallesinde bulunan ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek ilçeden ayrıldı. 

AdminAdmin

YORUMLAR