Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 06:38
Advert Advert

ÖZHASEKİ: BİR TEBESSÜM DÜNYAYA BEDEL

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 14:58
ÖZHASEKİ: BİR TEBESSÜM DÜNYAYA BEDEL

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI, DEPREM BÖLGESİNDE DÜZENLEDİĞİ MORAL ETKİNLİKLERİYLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

‘BAKAN ÖZHASEKİ’DEN AFETZEDE ÇOCUKLARA MESAJ:

“SİZİN YÜZÜNÜZDEKİ TEBESSÜM DÜNYALARA BEDEL”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yarıyıl tatilinde düzenlenen moral etkinlikleriyle afetzede çocuklar, tatilin keyfini çıkarıyor. Etkinliklere katılan çocuklardan gelen sevgi mesajlarını karşılıksız bırakmayan Bakan Mehmet Özhaseki, “Sizin yüzünüzdeki tebessüm dünyalara bedel. Bakan amcanız sizi kucak dolusu öpüyor.” ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde, 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede düzenlenen moral etkinlikleriyle bir yandan çocuklar eğlenceli vakit geçirirken diğer yandan da atölye çalışmalarıyla çevre bilinci ve geri dönüşümün önemini eğlenerek öğrenmeleri sağlanıyor.

“BAKAN AMCAMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

20 Ocak’ta başlayan etkinliklerle tatilin keyfini çıkaran çocuklar, ilk duyduklarında oyun alanlarına gelmek için can attıklarını belirterek, “Sonunda buraya geldik. Uzun ayakla dolaştık, kukla yaptık, dans ettik. Etkinliklerin her hafta olmasını isteriz. Bizi çok mutlu ettiniz, geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bizi çok eğlendirdiniz. Bakan amcamıza çok teşekkür ederiz, çok beğendik.” diye konuştu.

“BAKAN AMCANIZ SİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYOR”

Etkinliklere katılan çocuklardan gelen sevgi ve teşekkür mesajlarını karşılıksız bırakmayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Sizin yüzünüzdeki tebessüm dünyalara bedel. Bakan amcanız sizi kucak dolusu öpüyor.” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL” 

Etkinliklerden en az çocukları kadar memnun olduklarını dile getiren anneler de, “Her şey çok güzel. Çocuklar için de bir değişiklik oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. 


 

ETKİNLİKLER, ŞUBAT’IN İLK HAFTASINA KADAR UZATILDI

20 Ocak Cumartesi günü Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde başlayan etkinlikler, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Dulkadiroğlu ilçesinde ve Gaziantep’in İslâhiye ilçesinde devam etti. 

Bugün Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yapılacak etkinlikler, 26 Ocak Cuma günü Osmaniye Merkez’de, 27 Ocak Cumartesi günü Adana’nın Çukurova ilçesinde, 2 Şubat Cuma günü Elazığ’da, 3 Şubat Cumartesi günü Malatya’da ve 4 Şubat Pazar günü Adıyaman’da devam edecek. 

AdminAdmin

YORUMLAR