Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 13:21
Advert Advert

Ak Parti’de beklenen toplantı Cumartesi…

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 13:50
Ak Parti’de beklenen toplantı Cumartesi…

Ak Parti’de yaklaşan yerel seçimler öncesi beklenen güne gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan adaylar Kayseri’de AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’a emanet edildi. Cumartesi günü Erciyes Kültür Merkezi’nde saat 13:00’da gerçekleştirilecek olan belediye başkan adayı tanıtım toplantısında Mustafa Elitaş açıklamaları yapacak. Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç’ın isminin açıklanmasından sonra 11 merkez metropol ve kırsal ilçe belediye başkan adayının ismi yarın düzenlenecek görkemli törenle açıklanacak.

Kayseri’de Büyükşehir dahil 17 belediye başkanlığından 5’i MHP’den oluşurken, 12’si ise AK Parti adaylarına verildi. Cumhur İttifakı anlaşmasına göre AK Parti adaylarına MHP, MHP adaylarına ise AK Parti tüm teşkilat olarak destek oluyor. Cumartesi açıklanacak olan 11 belediye başkan adayı törenine MHP’nin teşkilat olarak tam kadro katılarak destek olması bekleniyor.

 

HERKES DAVET EDİLDİ!

AK Parti’nin 03 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’da Talas yolu üzerindeki Erciyes Kültür Merkezi’nde yapacağı aday tanıtım törenine herkes davet edildi. AK Parti il teşkilatı partililer ve vatandaşları bu önemli toplantıya davet etti. Yoğun katılım beklenen toplantı öncesi güvenlik önlemleri de en üst seviyede olacak.

AdminAdmin

YORUMLAR