Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 09:04
Advert Advert Advert

Gönüllü Kuruluşlar Şubat toplantısına Kimder Ev Sahibi oldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 11:26
Gönüllü Kuruluşlar Şubat toplantısına Kimder Ev Sahibi oldu.

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Şubat ayı istişare toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan  Millet Bahçesinde  yapılan toplantının ev sahibi KİMDER (Kayseri İmamhatip Mezunları Derneği  oldu.) Toplantıya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’da Katılımda bulundular. Gönüllü kuruluşlar başkanı Ahmet Taş açılışta yaptığı konuşmada, ev sahipliği için  Kimder  ve katılımcılara teşekkür etti.

 Taş konuşmasının devamında Yaklaşan 2024  yılı Mahalli İdareler seçimi ve adaylık müracatları, memur ve İşçi emeklileri ile sendikaların arasındaki koruyucu ve destekleyici  çalışmaların yapılması, 6 Şubat depreminin yıldönümünde yapılacak olan  etkinliker, devam eden İsrail’in zulmü ve ateşkes görüşmeleri,  Ülke ve dünya gündemdeki güncel konular hakkında açıklamalarda bulundu.  

Ev sahibi Kimder Başkanı Hacı Ali Çakıcı  Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ErVa Projesi’nin bütün okullara yaygınlaştırıldığını belirterek, emeği geçenleri tebrik etti. Başkan H. Ali Çakıcı Derneklerinin öncelikli meselesi, insanımızın düşünce, ilim ve ahlak kalitesini yükseltmek olduğunu dile getirerek Dernek olarak, ülkemiz insanının kalitesini arttırmak için hizmet üreten bir dernek olmak vizyonunu benimsedik. Bu amaç doğrultusunda eğitim çalışmalarına ve destek seminerlerine öncelik vererek halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile çalışmalarımızı yürütüyoruz diyerek Katılımcılara Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkürlerini ileterek konumasına son verdi  

Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürü Mustafa Yıldırım Kurum hakkında kısa bilgi vererek Kurumlarının Aile, toplum ve birey refahını artırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere, bütüncül yaklaşım ve katılımcı anlayışla, adil, arz odaklı, sosyal hizmet sunmak ve izlemek olduğunu söyleyerek, böyle güzel bir birliktelik olan Gönüllü Kuruluşları aylık toplnatısına misafir olmaktan dolyı memnüniyetini dile getirdi. Ev sahipi Kimder Başkanı H. Ali çakıcı’ya ve katılımcılara teşekkür ederek Kurum çalışmaları hakkında daha geniş kapsamlı bilgi aktarmak için diğer aylarda tekrar bir araya gelmek için söz verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise Sivil Toplum Kuruluşları ile  yaptığı istişare konuşmasında Böylesine güzel bir günün, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın bereketini hep birlikte yaşadığımız kardeşlerimize teşekkür ederim. Rabbim beraberliğimizi daim etsin” diyerek  Sivil toplum teşkilatlarımızın içerisinde özellikle gönüllü kuruluşlarımız olarak siz kardeşlerimizin bize her aşamada hem uyarıcı, hem destekleyici, hem hatırlatıcı oluyorsunuz. Burayı gördüğümüzde ifade etmek isterim ki üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz” diyerek ev sahipliği için Kimder e teşekkür etti.

Kurum Temsilcilerinin duyuru ve davetlerinin, temsilcilere duyurulmasının ardından Şubat ayı toplantısı Diyanet-Sen Kayseri şube başkanı Mehmet Yurdakul’un  yaptığı duayla sona erdi.

Gönüllü kuruluşlar başkanı Taş toplantının sonunda evsahipliği için  Kimder Başkanına Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürüne, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükklıç ve  Sivil toplum Kuruluşları başkan ve temsilcilerine  teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR