Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 20:33
Advert Advert Advert

MHP KADINA ŞİDDETE KARŞI BİLGİLENDİRDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-11-2023 16:10   Güncelleme : 20-11-2023 16:16
MHP KADINA ŞİDDETE KARŞI BİLGİLENDİRDİ


Gökçe: Kadına saygı göstermek hepimizin insanlık görevidir

MHP’li kadınlar, Kadına Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde KAÇEP’in programında bir araya geldiler. Kadına şiddete karşı konuşan KAÇEP Başkanı Gülsüm Gökçe, “Kadına saygı göstermek hepimizin insanlık görevidir” dedi

MHP Kayseri İl Teşkilatınca gerçekleştirilen ve MHP bünyesinde kurulan KAÇEP ( Kadın Aile Engelli Politikaları) tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. 

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı ve KAÇEP Başkanı Gülsüm Gökçe, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. 
Gökçe: “Kadına karşı şiddetle mücadele günü nedeniyle bir program düzenledik. Kadına saygı göstermek hepimizin insanlık görevidir. Ülkemizde kadını korumak için İçişleri Bakanlığımızın KADES çalışması var. Liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ninde söylediği gibi, Kadın annedir, vatandır, gelecektir Kadın gelecek nesillerin teminatıdır” dedi
Başkan Gökçe’nin konuşmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ( ŞÖNİM) Müdürü Psikolog Esra Çelik, Sosyal Çalışmacı Besime Kütük ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Polislerinden Mustafa Altunışık, Kadına Yönelik Şiddete Karşı birer sunum yaptılar.

AdminAdmin

YORUMLAR