Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 00:50
Advert Advert Advert

ÖZSOY, MAHARETLİ ELLER İLE BİRLİKTE..

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-05-2023 10:24   Güncelleme : 12-05-2023 10:27
ÖZSOY, MAHARETLİ ELLER İLE BİRLİKTE..

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesi vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Sivas Caddesi Esnaflarını gezen ve akşam saatlerinde de Şehrin her noktasında  gençlerin yoğun olarak ziyaret ettiği cafeleri ziyaret eden Özsoy, sıkıntılara da ortak oldu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, seçim çalışmaları çerçevesinde her kesime dokunuyor. Sektörlerin sıkıntılarını bir bir yerinde inceleyen Özsoy, “Her elimizi attığımız sektör adeta kan ağlıyor. Bu böyle gitmez, gidemez. Buna bir son vermek için iktidara talibiz. Bizler Millet İttifakını oluşturan 6 parti öncelikle huzuru ve adaleti temin edeceğiz. Bu kaos ikliminden ülkemizi kurtaracağız” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Özsoy, “Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonomi konusunda ki maharetleri tüm dünya tarafından malum. Millet İttifakı’nın liyakatli kadroları ülkemizde ayrım gözetmeden, bize oy vermiş vermemiş bütün vatandaşlarımızı kucaklayarak hizmet edecek. Bütün birikimimiz ile karşınızdayız” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR