Kayseri Ekspres Haber
HV
29 MART Cuma 14:15
Advert Advert Advert

BÜYÜKŞEHİR’DEN TİCARİ ARAÇLAR İÇİN ONLİNE BAŞVURU SİSTEMİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 13:00
BÜYÜKŞEHİR’DEN TİCARİ ARAÇLAR İÇİN ONLİNE BAŞVURU SİSTEMİ

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte çalışan 6 bin 567 adet ticari araç için yıllık 24 bin 246 adet belge düzenlediği, ticari araç sahipleri için büyük kolaylık sağlayacak ‘Servis Araçları / Ticari Taksi ve Personel İzin İşlemleri Başvuru Sistemi’ni online olarak hizmete sundu.

Ülkenin her alanında teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve hizmetleri vatandaşlara daha hızlı ve erişilebilir bir şekilde sunabilmek için çaba sarf eden Büyükşehir Belediyesi, ‘Servis Araçları / Ticari Taksi ve Personel İzin İşlemleri Başvuru Sistemi’ni online olarak hayata geçirdi.

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’na bağlı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nce kentte çalışan servis araçları, ticari taksiler ile bu araçlarda çalışan personele yıllık çalışma belgesi, ticari araç alım satım, araç değişikliği ve plaka çekme işlemleri için tahsis belgeleri veriliyor. Büyükşehir’in yeni uygulaması ile işletmeciler, idareye gelmeden araçları ve personeli ile ilgili, ister cep telefonundan ister bilgisayarından, istedikleri yerden 7/24 saat müracaat edebilecek ve yine idareye gelmeden belgelerini sistemden alabilecekler.

Yeni Online Başvuru Sistemi ile artık vatandaşlar için daha etkili, verimli ve kullanıcı dostu bir hizmet sunulacak.

Dijital dönüşümün bir parçası olarak, sürekli olarak hizmetlerini geliştirmeye özen gösteren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara en iyiyi sunmak amacıyla yenilikçi çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar, daha fazla bilgi ve başvuru yapmak için https://basvuru.kayseri.bel.tr adresini ziyaret edebilecek.

AdminAdmin

YORUMLAR