Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 15:36
Advert Advert Advert

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU YÖNETİMİ KOCASİNAN ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş’i ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-09-2022 19:50   Güncelleme : 25-09-2022 20:22
KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU YÖNETİMİ KOCASİNAN ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

Oda merkezinde gerçekleşen ziyarete, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan’ın yanısıra, yönetim kurulu üyeleri, Koray Can, Ersan Dağdeviren, Yusuf Korkmazyürek ve Dursun Açıkyürek ile Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ katıldı.

Ziyarette konuşan Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, ziyaretlerinden dolayı başkan Çağan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “Bu işler kolay işler değil. bir federasyonun başkanı olmak, öncülük yapmak kolay değil. öncelikle Deniz Baya görevinde başarılar dilerim. Kayseri’de Yozgatlı çok. Ben de yozgatlı sayılırım. Bu işleri yaparken, işimizden eşimizden çocuğumuzdan fedakarlık yapıyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ise, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Sizlerle her zaman sıcak ilişkiler içerisinde olduk. Çünkü kocasinan ziraat odası denilince bizim bölgemize yansıyan kısımları olması hasebiyle de zaman zaman istişare ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlikte ortak çalışmalar yapabilirsek, bizler için mutluluktur. Bölgemizle alakalı tarımsal noktada yapılacak çalışmalarda iş birliği içerisinde olmak isteriz. Özellikle Kayseri’nin ipart projelerinden yararlanmasının kaygısı içerisindeyiz. Birlikte hareket ederek, konuyu daha hızlı çözüme ulaştırabiliriz gibi geliyor. Hem yönetimimim hem de Kayseri’de yaşayan Yozgatlılar adına sıcak ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra yeniden söz alan Abdulkadir Güneş, ipart konusunda bakanlık nezdinde yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Güneş, “42 ilde uygulanıyor. Uygulanan iller arasında Ankara, Bursa, Manisa, Hatay, Diyarbakır, Maraş gibi iller de var. Yani bizim ilimizden daha gelişmiş iller de var daha geri kalmış iller de. Bakandan sözünü aldık, Kayseri’yi bu kapsama aldıracağını söyledi. Bakan bey, “Tüm Türkiyede ki illerin tamamını İpart kapsamına almayı düşünüyoruz ve çalışmalar sürüyor” dedi. Önemli olan projenin ilimizde uygulanması değil, önemli olan projenin başarılı olması. Ne kadar ahır yaparsan yap içini dolduramadıktan sonra boş. Benim önerim öncelikle yapılmış işletmeleri faaliyete geçirmek. Çok işletme yapmayla çok iş yapılmış olmaz” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR