Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:35
Advert Advert

Kadir Türkmen "Sosyal Yardımlarla Değil, Doyasıya Yaşanan Bir Toplum!"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 13:44
Kadir Türkmen


DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, Ramazan Ayı'nın rahmet ve bereketi ile tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileğinde bulundu. DEVA Partisi'nin Kocasinan için dertlere deva olacağını vurgulayan Başkan Adayı Türkmen, "Sosyal yardımlarla hayata tutunan değil, sosyal hayatı doyasıya yaşayan bir toplum inşa etmeye geliyoruz" dedi.

Ramazan Bir Kurtuluş Vesilesidir

Türkmen, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Ramazan ayı başta oruç ibadeti olmak üzere içerdiği bütün güzellikleriyle İslam alemi için bir kurtuluş vesilesidir" ifadelerini kullandı. Hz. Peygamber'in "mübarek bir ay" olarak nitelendirdiği Ramazan'ın önemini vurgulayan Türkmen, şunları kaydetti:

"İnanarak ve karşılığını Allah'tan bekleyerek ramazan orucunu tutan kişinin geçmiş günahları bağışlanacak. Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başladığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi'nin bulunduğu ve bir çok güzelliği bünyesinde barındıran Ramazan ayının şehrimiz, ülkemiz ve İslam alemi için birlik, beraberliğe ve hayırlara vesile olmasını diliyorum."

AdminAdmin

YORUMLAR