Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 13:13
Advert Advert

ÇAĞAN’DAN BAŞKAN BÜYÜKSİMİTCİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-10-2022 11:20
ÇAĞAN’DAN BAŞKAN BÜYÜKSİMİTCİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ÇAĞAN’DAN BAŞKAN BÜYÜKSİMİTCİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odasının olağan genel kurulunda güven tazeleyen Başkan Mehmet Büyüksimitciye tebrik ziyaretinde bulundu. Federasyon yönetimi, ziyarette Başkan Büyüksimitciye, desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri Ersan Dağdeviren, Koray Can, Yusuf Korkmazyürek ve Dursun Açıkyürek, yapılan genel kurulun ardından güven tazeleyen Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, sözlerinin başında Başkan Büyüksimitci ve ekibini tebrik ederek, “geçtiğimiz aylarda hem Kayseri hem de Yozgatta yaptığımız istişare toplantılarına katılımınız çok önemliydi. Bu gün baktığımızda Boğazlıyan Fuat Oktay OSB’de talep toplamayla ilgili ciddi bir çalışma içerisine girdiğinizi görüyoruz. İnşallah Kayserili iş insanlarının da orada yatırım yapması bizler için önem arzediyor. Bu ziyaret vesilesi ile hem yeni döneme ilişkin programların istişaresini yapmak ve hem de katkılarınızdan dolayı teşekkür belgesi vermek istedik” dedi.

 

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ise, “Bizim anlayışımız, ‘Birlikten Kuvvet Doğar’ bu anlamda Yozgat, Sivas bizler için çok farklı değil. Kayseri’nin içinde olan bölgemiz. Dolayısıyla oraların gelişmesine katkıda bulunmak herkesin vatan borcu olarak düşünmesi gereken bir konu. Oradaki imkanları geliştirerek, üzerinde ısrarla durduğumuz konuda bu. Yozgatlı iş adamları samimi olarak orada yatırım yapıyorlar. Bu konuda bildiğimizi yahmakla mükellefiz. Elimizdeng eleni de yapacağız. Kayseri’de çok ciddi sayıda iş adamımız sanayicimiz var. Elbirliği ile Yozgat’ı hak ettiği noktaya getirmek lazım” diye konuştu.

 

Ziyaretin sonunda Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’ye desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verirken, Meclis Başkanı Abidin Özkaya adına ise teşekkür belgesini Meclis Başkanvekili Mehmet İlgü aldı.

AdminAdmin

YORUMLAR