Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 12:14
Advert Advert

KİTAP FUARI’NA 800 bin ZİYARETÇİ GELDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-10-2023 14:40
KİTAP FUARI’NA 800 bin ZİYARETÇİ GELDİ


6’NCI KAYSERİ KİTAP FUARI, 8 GÜNDE 795 BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİ AĞIRLADI
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından altıncısı düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı, kitapseverler tarafından yoğun ilgi görürken, fuarı 8 günde 795 bini aşkın kişi ziyaret etti. Fuara, 9’uncu gün gelecek olan 900 bininci şanslı kişiyi bir sürpriz bekliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’nin okuyan ve okutan kent olması için gayretleri sürerken, bu kapsamda açılan ve geleneksel hale gelen 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı, kitapseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.
Fuarın en gözde ziyaretçileri gençler ve minik öğrenciler olurken, fuarı gezen kitapseverler, hem kitaplarla hem de kitapların yazarlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor.
8 günde 795 bini aşkın kişiyi ağırlayan fuarda, 7’den 70’e kitapsever 385 yayınevi, 504 yazar ve 3 milyonu aşkın kitap standının yanı sıra birbirinden keyifli söyleşiler, konferanslar, imza günleri ve etkinliklere katılıyor.
900 BİNİNCİ ŞANSLI KİŞİYİ BİR SÜRPRİZ BEKLİYOR
Her gün onlarca farklı yazarın imza günleri ve söyleşi etkinliğinin düzenlendiği fuara, 9’uncu gün gelecek olan 900 bininci şanslı kişiyi bir sürpriz bekliyor. 9’ncu gün olan 21 Ekim Cumartesi günü kitap fuarına gelecek olan 900 bininci şanslı kişiye 3 bin TL kitap çeki hediye edilecek.
Fuarı gezen kitapseverler, kitap fuarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. 
Kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan, 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı’nın kapıları, 22 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilerine açık olacak.

AdminAdmin

YORUMLAR