Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 07:07
Advert Advert Advert

MHP’Lİ ÖZDEMİR’DEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR MEKTUBU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-01-2024 21:49
MHP’Lİ ÖZDEMİR’DEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR MEKTUBU

MHP’Lİ ÖZDEMİR’DEN MHP BELEDİYELERİNİN BULUNDUĞU İLÇELERDE GÖREV YAPAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR MEKTUBU
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Belediyelerinin bulunduğu ilçelerde görev yapan mahalle muhtarlarına teşekkür mektubu gönderdi.
MHP’li Özdemir, mektubunda 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerden bu yana üstlendikleri sorumluluk çerçevesinde görev yaptıkları ilçelerin kalkınması ve hizmetlerin ulaştırılması konusunda gösterdikleri üstün gayretten ötürü muhtarlara teşekkür etti.
Milletvekili olarak Kayseri’ye hizmet etmenin mutluluk ve gururunu yaşadığını belirten Özdemir, “Memleketimiz için beraber çalıştığımız zaman içerisinde gösterdiğiniz yakınlık ve içten samimiyetiniz, gönlümüzde ayrı bir yere sahip olmanıza vesile olmuştur.” İfadelerini kullandı.
Özdemir, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle beraber şahsınız, mahalleniz ve Pınarbaşı için yeni bir dönem daha başlayacaktır. Ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla hizmetimizi sürdüreceğimiz bu yeni dönemde, birliğin gücüyle ilçemizi inşallah daha ileri seviyeye taşımak için mücadele edeceğiz.” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in teşekkür mektubu şöyle:
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerden bu yana mahallenizde üstlendiğiniz sorumluluk çerçevesinde ilçenizin kalkınması ve hemşerilerimize hizmetlerin ulaştırılması konusunda üstün gayret gösterdiniz. Sizlerle beraber aynı dönemde milletvekili olarak ilçemize hizmet etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyorum. Memleketimiz için beraber çalıştığımız zaman içerisinde gösterdiğiniz yakınlık ve içten samimiyetiniz, gönlümüzde ayrı bir yere sahip olmanıza vesile olmuştur.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle beraber şahsınız, mahalleniz ve ilçeniz için yeni bir dönem daha başlayacaktır. Ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla hizmetimizi sürdüreceğimiz bu yeni dönemde, birliğin gücüyle ilçenizi inşallah daha ileri seviyeye taşımak için mücadele edeceğiz.
Gerek bu zamana kadar kendi mahallelerinizdeki sorunların aşılması ve taleplerin karşılanması konularındaki kıymetli çalışmalarınız, gerekse ilçeniz için müşterek çabalarımıza sağladığınız eşsiz katkılarınız için teşekkür ediyor, sizlerin şahsında ailenizle beraber tüm hemşerilerimizi hürmet, muhabbet, sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

AdminAdmin

YORUMLAR