Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:36
Advert Advert

Başkan Büyükkılıç: Her günü verimli geçiriyoruz

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 09:57   Güncelleme : 14-02-2024 10:04
Başkan Büyükkılıç: Her günü verimli geçiriyoruz

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “GÜNDÜZÜ DE GECEYİ DE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaları gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyor. Gece yarısı kurmayları ile toplantı yapan Başkan Büyükkılıç, “Gündüzü de geceyi de verimli bir şekilde değerlendirmeye devam diyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, kadim şehir Kayseri’yi imar ve ihya etmek, vatandaşları hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için gece, gündüz demeden çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Her alanda deneyimli ve birikimli ekibi ile gece gündüz demeden fedakârca görev yapmayı sürdüren Başkan Büyükkılıç, kurmayları ile mesai saati gözetmeden projelere yönelik toplantılar da yapıyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç ile KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan katıldı.

Yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan proje ile yatırımları değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, “Saat 01.13. Arkadaşlarımız maşallah gece demeden, gündüz demeden çalışıyorlar. Projelerimizi revize ediyor, gözden geçiriyor, sahadaki beklentileri de önemseyecek projelerle kamuoyunun huzuruna çıkma yönündeki gayretimize devam ediyoruz. Önceleme bağlamında projelerimizi elden geçiriyoruz, beklentileri ve önerileri önemsiyoruz” diye konuştu.

“Mesai Arkadaşlarıma, Fedakâr Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum”

Büyükkılıç, fedakâr mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, Büyükşehir Belediyesi yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşan, günün koşullarına da uyan yaklaşım içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Mesai arkadaşlarıma, fedakâr kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gündüzü de geceyi de verimli bir şekilde değerlendirmeye devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin

YORUMLAR