Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 14:09
Advert Advert Advert

MAZLUMDER AÇIKLADI: İSRAİL KATLİAMI SON BULSUN

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Av. Abdullah KAYA Katliamın durdurulması için şu basın açıklamasını yaptı:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-05-2023 11:49
MAZLUMDER AÇIKLADI: İSRAİL KATLİAMI SON BULSUN

İSRAİL KATLİAMI SON BULSUN

Ramazan ayı boyunca işgal altında tuttuğu Gazze, Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinli Müslümanları katleden, yaralayan, kutsal mekanlarına hakaret edip evlerini başlarına yıkan İsrail, yeniden katliamlara başladı.

Batı Şeria ve Gazze'ye karadan ve havadan bomba ve füze yağdıran katliam sanığı İsrail, 15 kadar Müslümanı katletti, 50'ye yakın Müslümanı da yaraladı.

Kurulduğu yıldan bu yana binlerce insanlık suçu işleyen, Müslüman Filistin halkını soykırımdan geçirip binlercesini sürgüne gönderip insanlık dışı şartlarda mülteci kamplarında yaşamak zorunda bırakan insanlık katili İsrail'in saldırıları mutlaka durdurulmalı. Filistin'de daha fazla kan akmamalı daha fazla insanlık suçu işlenmemeli.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak!

Filistin'de insanların kanlarını akıtıp kutsal mekanlarına hakaret eden İsrail'i şiddetle kınıyoruz. Katliamın devam etmeyip son bulması, insanların daha fazla zulüm ve katliama maruz kalmaması için dünya kamuoyunu, Türkiye dahil hatırlı İslam dünyasını, uluslararası insan hakları örgütlerini Filistin'e ve insanlığa sahip çıkmaya davet ediyoruz.

 

BAKIMSIZ ARAÇLAR KATİLİMİZ OLMASIN

Ülkemizde eski ve bakımsız araçların sebep olduğu kazalar sebebiyle her yıl yüzlerce insanımız hayatını kaybetmekte daha fazlası da yaralanmakta, eşler dul, çocuklar yetim kalmaktadır.

En son Hatay ilinin Belen ilçesinde eski ve bakımı yapılmamış bir kamyonun sebep olduğu kazada 13 vatandaşımız hayatını kaybetti, onlarca insanımızda yaralandı, analar babalar ağladı, çocuklar yetim kaldı.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak!

Hatay Belen'de yaşanan elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizi derin üzüntüye sokan, her yıl binlerce insanımızın hayatını kaybetmesine binlercesinin de yaralanmasına, maddi manevi büyük zararlara sebep olan eski ve bakımsız araçların sebep olduğu kazaların yaşanmaması için araç muayenelerinin ve denetimlerinin titizlikle yapılması, trafiğe çıkması sakıncalı araçların trafikten men edilmesi için İçişleri Bakanlığımızı gerekli tedbirleri almaya davet ediyoruz.

AdminAdmin

YORUMLAR