Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 20:54
Advert Advert Advert

ÖZHASEKİ VE BÜYÜKKILIÇ’TAN KAYSERİSPOR’A ZİYARE

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-12-2023 18:27
 ÖZHASEKİ VE BÜYÜKKILIÇ’TAN KAYSERİSPOR’A ZİYARE

BAKAN ÖZHASEKİ VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN KAYSERİSPOR’A ZİYARET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin marka değeri Kayserispor’u ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Spor ve sporcunun dostu Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi sporun da merkezi yapma yönünde önemli projelere imza atarken aynı zamanda kentin marka değerlerinden Mondihome Kayserispor’a sahip çıkmaya da devam ediyor.

Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte şehrin marka Kayserispor’u ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kayserispor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Ziyarette Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç’a, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.

Özhaseki ve Büyükkılıç, kentin takımı ile gurur duyduklarını ifade ederek, Trendyol Süper Lig’in ikinci yarısında Kayserispor’a başarılar dilediler.

Ziyareti değerlendiren Büyükkılıç, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile birlikte şehrimizin marka değeri gururumuz Kayserispor’umuzu ziyaret ettik. Şehrimizin gururu Mondihome Kayserispor’umuza ligin ikinci yarısında yürekten başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Büyükkılıç ve Bakan Özhaseki, Kayserispor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR