Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 22:28
Advert Advert Advert

İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK’TAN ÇOCUKLU AİLELERE BİR MÜJDE DAHA

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-02-2024 19:33
İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK’TAN ÇOCUKLU AİLELERE BİR MÜJDE DAHA


İYİ PARTİLİ GÖKER GÖZÜTOK: TALAS’A 7 GÜN 24 SAAT AÇIK KALACAK KREŞLER YAPACAĞIZ
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, ilçede ikamet eden çocuklu ailelerin imdadını yetişecek bir projenin daha müjdesini verdi. Gözütok, Talas’ta 7 gün 24 saat açık kalacak kreşler inşa edeceklerini belirterek, çocukların kreşlerde güvende olacaklarını ve eğlenceli vakit geçireceklerini söyledi.
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçim çalışmaları kapsamında İlçe halkıyla buluşmalarına devam ediyor. Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalleleri de ihmal etmeyen Göker Gözütok, sorunları dinlemeye devam ederken talepleri de bir bir not alarak onları da projelendirmek üzere liyakatli kadrolarına teslim ediyor.
İlçe halkıyla buluşmalarında açıkladığı her bir projelerinin olumlu yansımasını gören Göker Gözütok, vatandaşların, “Şimdiki başkan bunların sözünü verdi ama yapmadı ve şimdi yine yeni sözler vermeye başladı. Biz Talas’ta değişim olmasını istiyoruz. Çünkü bir kere sözünü tutmayan ikinci kere hiç tutmaz. Değişim iyidir” şeklindeki sözleriyle Gözütok’a, “Seninleyiz” sözü verdiler.

GÖKER GÖZÜTOK PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Daha önce Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık ile Kentsel Dönüşüm ile ilgili projelerini açıklayan İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, şimdi de çocuklu aileleri sevindirecek bir projesinin daha müjdesini verdi. Talas’a 7 gün 24 saat açık kalacak kreşler inşa ederek anne ve babaların en büyük kaygılarını geride bırakacaklarına dikkat çeken Gözütok, yeni projesinin detaylarını şöyle özetledi:
Talas’a 7 gün 24 saat açık kreşler yapacağız. Bütün çocuklarımızın babaannesi, anneannesi veya bir yakını her istendiğinde yanlarında olmayabiliyor! Bu durumda velilerimizi zor durumda bırakıyor. Biz Talas’ta yapacağımız 7 gün 24 saat açık kreşlerle çocukların güvenle teslim edilebileceği, eğlenceli vakit geçirebileceği ve velilerimizin de bu problemini ortadan kaldıracak mekanlar inşa ederek Talas’a İYİ gelmeye devam edeceğiz.

AdminAdmin

YORUMLAR