Kayseri Ekspres Haber
HV
23 NİSAN Salı 11:32
Advert Advert

Bünyan'da Cumhur İttifakı Proje Tanıtımı Coşkuyla Gerçekleşti

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 16:01   Güncelleme : 10-03-2024 16:05
Bünyan'da Cumhur İttifakı Proje Tanıtımı Coşkuyla Gerçekleşti

**Ahmet Şafak Konseri ve Cumhur İttifakı Proje Tanıtımı Bünyan'da Coşkuyla Gerçekleşti**

Bünyan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Ahmet Şafak Konseri ve Cumhur İttifakı Proje Tanıtımı Programı, muhteşem bir kalabalık ile gerçekleşti. 'Sevdamız Bünyan' sloganıyla düzenlenen programa AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve birçok yerel yönetici ve vatandaş katıldı.

Programın açılışında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, "Biz bu topraklarda doğduk. Benim babam Karakaya’lı. Bünyan’a gelince hep keyif alırım." şeklinde konuştu. Cumhur İttifakı'nın Bünyan'da güçlü olduğunu belirten Üzüm, "Allah’ın izniyle sandıklarda Cumhur İttifakı mührü vurulacak. Selahattin Metin Başkanımızın dışında bir tane adayımız yok, koç gibi arkasındayız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Ahmet Şafak, sevilen şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyiciler cep telefonlarının ışığı ile salonda görsel şov yaparak konserin atmosferine renk kattılar.

Program sonrasında İl Başkanı Fatih Üzüm, sosyal medya hesabından "Ata toprağım, Ana ocağım Bünyan" ifadeleriyle renkli görüntüleri takipçileriyle paylaştı.

AdminAdmin

YORUMLAR