Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 12:41
Advert Advert

“SİVAS CADDESİ ESKİ ŞAŞALI GÜNLERİNE DÖNECEK”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-05-2023 11:41
“SİVAS CADDESİ ESKİ ŞAŞALI GÜNLERİNE DÖNECEK”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, Sivas Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Özsoy, Esnafını büyük sıkıntılar çektiğini dile getirerek, “Çözüm CHP” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Sivas Caddesini gezdi. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP listelerine oy isteyen Özsoy, esnaf tarafından coşkuyla karşılandı. Büyük bir teveccüh gösterilen Özsoy, “Esnafını sıkıntısı bizler biliyoruz. Dalgalı kur, kur korumalı mevduat sizin paranızı yandaşlara aktarıyor. Biz biliyoruz biz çözeceğiz. 14 Mayıs’ta sizler oylarınızla bizi destekleyerek iktidara getirdiğiniz anda bizler sizin için çalışmaya hemen başlayacağız bu kriz ortamında çıkış başka şekilde mümkün değil. Hayat pahalılığı öyle bir şey ki esnaf müşterisine fiyat verirken utanıyor, müşteri zaten alı veriş yapamıyor. Bu kısır döngü böylelikle devam ediyor. Tek adam iktidarının bizleri mahkum ettiği bu anlamsız iktidardan en yakın zamanda kurtulacağız” dedi.

Sivas Caddesi’nin eski şaşalı günlerine döneceğini söyleyen Özsoy, “Bizim en güzel caddemiz idi Sivas Caddesi. Yoğunda adeta bir cazibe merkeziydi. Yanlış politikalar Sivas Caddesi’nin şehirden kopardı. Biz tekrar eski Sivas caddesi olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR