Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 22:05
Advert Advert Advert

MHP’Lİ ADAYLARDAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ZİYARET

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-05-2023 10:41
MHP’Lİ ADAYLARDAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Adnan İncetoprak, Mülayim Gül Akarsu ve Mustafa Bozkurt seçim çalışmaları kapsamında Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret etti.

              Cumhur İttifakı MHP’li adaylar Hacılar ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştuktan sonra Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret etti.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hacılar’ımıza, Kayseri’mize verdiğiniz katkı ve çalışmalar ortada. Allah, hep beraber   Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs’ta zafere erişmeyi nasip etsin. Tüm teşkilat olarak bizler, biriz beraberiz. En büyük çabamız ve gayretimiz Cumhur İttifakı’mızın mecliste yeni yasama dönemine büyük çoğunlukla girmesi. Gayretimiz ve çabamız bu yönde.” dedi.

            MHP milletvekili adayı Adnan İncetoprak da; “14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı seçtirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlere olan teveccüh üst noktada. Cumhur ittifakımıza karşı sahada olumsuz bir durumla karşılaşmadık, biz çalışmalarımızı son saate kadar sürdüreceğiz. Rabbim hayırlısıyla ittifakımızı zafere ulaştırsın.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR