Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 12:20
Advert Advert Advert

Fatih Üzüm, İncesu’dan Seslendi: Gölgemizde geçinenler nerede

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-03-2024 11:57   Güncelleme : 15-03-2024 11:58
 Fatih Üzüm, İncesu’dan Seslendi: Gölgemizde geçinenler nerede

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, İncesu’dan Seslendi: “Gölgemizde geçinenler nerede”

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu’da vatandaşlar ile çay eşliğinde sohbet ettiler. Sohbetin ardından Seçim Bürosu’nu ziyaret ettiler. Seçim ofisi ziyareti adeta mini bir mitinge dönüşürken, İncesu halkı Başkan Üzüm’ü büyük bir sevgi gösterisi ile bağrına bastı. 
Üzüm, “Gölgemizde geçinenler nerede?” dedi.
Ziyarete AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ile ilçe sakinleri katıldı. 
AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm “İncesu burada da gölgemizde geçinenler nerede? Bizim bir davamız var, bizim bir duruşumuz var. Biz sizlere güveniyoruz, sizlerin yanındayız. Ne zaman bir şeye ihtiyacınız olsa İl Başkanı olarak ben gece çağırın, gündüz çağırın gelirim. Mustafa İlmek’in hatırı büyüktür.” dedi. 
Konuşmasının sonunda “Dünya liderimiz, sevdamız geliyor” ifadeleri ile İncesu Halkını 22 Mart Cuma Günü saat 14.00’da gerçekleşecek olan mitinge davet etti.

AdminAdmin

YORUMLAR