Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:51
Advert Advert

DEMİREZEN’DEN MHP LİDERİ’NE KONGREYE DAVET ZİYARETİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-09-2023 13:46
DEMİREZEN’DEN MHP LİDERİ’NE KONGREYE DAVET ZİYARETİ

DEMİREZEN’DEN MHP LİDERİ’NE KONGREYE DAVET ZİYARETİ 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 17 Eylül’de gerçekleşecek il kongresi için MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi kongreye davet etmek üzere Ankara’ya gitti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri’de geçtiğimiz hafta ilçe kongreleri 2 günde tamamlanmıştı. 17 Eylül’de ise il kongresine gidecek MHP’de çalışmalar hızla sürüyor. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, tek liste ile gideceği kongreye davet etmek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aytaç Gezici ve MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan ile birlikte kongre davetiyesini MHP Lideri’ne veren Başkan Demirezen sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelİ Beyefendiyi makamında ziyaret ederek 17 Eylül'de gerçekleştirilecek olan İl kongresinin davetiyesini kendilerine takdim ettim. Liderimizin hayır dualarını ve talimatlarını alıp tüm hemşerilerimize de Liderimizin selamlarını ilettim. Tek aday olarak gireceğim kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim.”

MHP Lideri Bahçeli ile görüşmesinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İsmail Özdemir’i de makamında ziyaret eden Demirezen, Osmanlı devlet armasını hediye etti.

AdminAdmin

YORUMLAR