Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 10:31
Advert Advert

AK PARTİ KAYSERİ'DE Teveccühe Teşekkür etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-05-2023 14:54   Güncelleme : 15-05-2023 14:56
AK PARTİ KAYSERİ'DE Teveccühe Teşekkür etti.


AK Parti Kayseri Teşkilatı yeni milletvekilleri ile basın karşısına çıktı. Kayserililere gösterdikleri Teveccühe Teşekkür edilen toplantıda bundan sonra hakkın sorunlarına daha fazla eğilim gösterileceği belirtildi. 


Fatih Üzüm: Halkımızın Teveccühüne Teşekkür ederiz 


AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Başkanlığında yapılan toplantıya seçilen 5 Milletvekili, milletvekili adayları ve partililer katıldı. 


Açılış konuşması yapan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri'yi Cumhur İttifakı olarak 7 milletvekiliyle temsil edeceklerini belirterek, oy vererek teveccüh gösteren herkese eşekkür etti. 

 

BAKAN Akar: Ülkemizin Bekası, Halkımızın Refahı İçin Çalışacağız


Söze  Kayserililere teşekkür ederek başlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Terörle kol kola gezen, teröre hizmet edenlere karşı kamuoyunu uyardı.

BAKAN AKAR, bundan sonra vatandaşların sorunlarını çözmek ve daha iyi irtibat kurmak için çalışmalarını sürdüreceklerini  belirterek" Bundan sonra daha etkin çalışacağız. Özellikle halkımızın gönlünü almak, her alanda yanlarında olmak için daha gayretli ve samimi olacağız. Bundan sonra ülkemizin ve Devletimizin Bekası ve halkımızın Refahı için Çalışacağız" dedi 

AdminAdmin

YORUMLAR