Kayseri Ekspres Haber
HV
29 MART Cuma 18:05
Advert Advert Advert

DEAŞ'E YÖNELİK OPERASYON: 1 KİŞİ GÖZALTI

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı'nca terör örgütü DEAŞ'E yönelik düzenlenen operasyon bir kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-10-2022 16:27
DEAŞ'E YÖNELİK OPERASYON: 1 KİŞİ GÖZALTI

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

1. Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, Ülkemizde faaliyet gösteren terör örgütü üyelerinin tespiti maksadıyla yapılan istihbari, çalışmalar ve detaylı araştırmalar neticesinde; Suriye Ülkesinde bulunduğu dönem içerisinde:

- DEAŞ Silahlı Terör Örgütü bünyesinde silahlı faaliyet yürüttüğü tespit edilen Suriye uyruklu (1) şüphelinin yakalanması ve delillerin ele geçirilmesine yönelik 03.10.2022 tarihinde Kayseri Melikgazi ilçesinde bulunan (1) adreste icra edilen operasyon ile yapılan arama neticesinde (1) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır, 

- Şüpheli; adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip 04.10.2022 tarihinde tutuklama istemi ile sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

2. Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik Terörle Mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edilecektir.

AdminAdmin

YORUMLAR