Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 14:04
Advert Advert

SP'li Arıkan Kayseri'de ittifak sinyali verdi

SP Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan düzenlediği basın toplantısında Kayseri'de ittifak sinyali verdi ve şunları söyledi:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-01-2024 14:43   Güncelleme : 08-01-2024 15:01
SP'li Arıkan Kayseri'de ittifak sinyali verdi

 

Önümüzde şöyle bir tablo var, hem yatırım konusunda hem de toplumsal konularda adeta bir krizin pençesinde bulunan bir Kayseri söz konusu. Öncelikle, şu bir takım toz pembe rakamlardan bir sıyrılalım, Kayseri’nin gerçeklerini konuşalım. Şehrimizin yatırım, yönetim ve desteğe ihtiyacı. Bununla yüzleşirsek, çözüme yaklaşabiliriz. Saadet Partimizin hedefi budur. Bu karanlık tabloyu değiştireceğiz. Bu umutsuzluk ikliminden, yeni ümit iklimine milletimizi taşıyacağız. Tüm çalışmalarımız buna dönüktür. İlk hedefimiz 83 gün sonra gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerdir.

 

Sözlerime son verirken yerel seçimler hakkında da birkaç şey söylemek istiyorum. Bizim Saadet Partisi olarak ilkelerimiz bulunmakta. Bu ilkelerin başında ise “Milletimizin Saadet ve Selameti için” çalışmak vardır. Bunun için gerekirse kendi partimizin logosu altında çalışırız, gerekirse -milletimizin sorunlarını çözebileceksek- bölgesel ittifaklara da kapımız her zaman açık olur.

AdminAdmin

YORUMLAR