Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 01:03
Advert Advert Advert

CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş seçim ofisi açtı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-03-2023 15:12
CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş seçim ofisi açtı

 

Zeki Gümüş: Her şey partimiz için, partimin emrindeyim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş’ün seçim ofisi yoğun bir katılım ile açıldı. Ülke genelinde esen rüzgarın Kayseri’de fırtınaya dönüşeceğine vurgu yapan CHP Milletvekili aday adayı Zeki Gümüş, “Sokakta insanlar bizlere soruyor. Neden Kayseri’de rüzgâr esmiyor? Biz Kayseri’de rüzgârın esmesi için gece gündüz çalışacağız. Çalışacağız ki, Kayseri’de esen rüzgar, ülkede fırtınaya dönüşsün. Bunu hep birlikte başaracağızBugün bu seçim ofisini açarak diyoruz ki. Her şey partimiz için, hep beraber çalışacağız. Listede olsam da olmasam da partim için çalışmaya devam edeceğim. Hep birlikte başaracağız” dedi.

Avukat Zeki Gümüş, uzun yıllardır hem resmi hem de gönüllü olarak faaliyetlerini yürüttüğü Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28’inci Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu. Adaylığını açıkladıktan sonra bir çok STK ve dernekler ile kentteki bir çok kuruluş ile ilçe gezileri yapan Zeki Gümüş, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Avukat Zeki Gümüş son olarak Sahabiye Mahallesi’nde bir seçim ofisi açarak partisinin hizmetine sundu. CHP  milletvekili aday adayı Zeki Gümüş’ün seçim ofisi açılışı programına daha önce partide il başkanlığı ve ilçe başkanlığı yapan isimlerle, parti yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.  

‘İKTİDAR KAYSERİ’Yİ ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYOR’

Kayseri’nin yıllardır mevcut hükümete en yoğun desteği veren şehirlerin başında geldiğini ifade eden Zeki Gümüş, “İktidar, Kayseri’yi yıllardır görmezden geliyor. Kayseri’yi çantada keklik olarak görüyor. Kayserili işini bilir safsatası ile yıllardır Kayseri’yi kamu yatırımlarından mahrum bırakıyor. Kayserili elbette işini bilir, devletinin de her zaman yanındadır, ama Kayserilinin işini kolaylaştıracak kamu yatırımlarının da bu şehre kazandırılması gerekir. Şehrimiz, daha önce rekabet ettiği birçok sanayi şehrinin gerisinde kaldı. Yanı başımızdaki birçok şehre önemli kamu yatırımları gelirken, Kayserili uzaktan seyrine daldı. Yıllardır Kayseri’ye gelmesi beklenen hızlı tren hala gelmedi. Geçtiğimiz aylarda temel attılar, ama ne zaman biteceğini inanın kendileri bile bilmiyor. Hemen her seçim döneminde tarihler verildi ! ama bir türlü hızlı tren Kayseri’ye gelmedi gelemedi” ifadelerini kullandı.

‘KAYSERİLİ İŞİNİ BİLİR DİYEREK AVUTTULAR’

Kayseri’de herkesin hızlı trene odaklandığını ancak kırsal bölgeler arasında yapılması planlanan banliyö hattı duraklarının çürümeye terk edildiğini de sözlerine ekleyen CHP Milletvekili aday adayı Zeki Gümüş, “Hızlı trene odaklanmışken, kırsal bölgelere yapılması planlanan banliyö hattını da bizlere unutturdular. Yeşilhisar ile Sarıoğlan arasında hizmet verecek dedikleri banliyö hattında istasyonlar kaderine terkedilerek çürümeye bırakıldı. Yazık değil mi? Bırakın hızlı treni, bu şehre bir banliyö hattını bile doğru dürüst kazandıramadılar. Ama lafa geldi mi Kayserili işini bilir diyerek hepimizi avuttular. Yine otoban sorunu Kayseri için hala çözülmeyi bekleyen bir sorun. Kayserili ne hızlı tren konforundan, ne de! otoban bağlantısından faydalanabildi” şeklinde konuştu. 

AdminAdmin

YORUMLAR