Kayseri Ekspres Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 20:32
Advert Advert

Türkmen, "Görmezden gelinen ulaşım sorununu biz çözeceğiz"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 12:27
Türkmen,

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, Kocasinan Mahallesi'nde vatandaşların yaşamış olduğu ulaşım sorununu 1 Nisan tarihinde Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde DEVA belediyeciliğinin çözeceğini söyledi.


Kocasinan ilçesinde seçim ziyaretlerini mahalle mahalle sürdüren DEVA Partisi Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, Kocasinan Mahallesi Muhtarı Emirşah Özdemir'i ziyaret etti. 
Ziyarette özellikle ulaşım konusundan dert yanan Özdemir, "Kocasinan Mahallesi ve Ahi Evran Mahallesi birleştirildiğinden dolayı bu bölgenin nüfusu yoğunlaştı ve arttı. Şu anda hem Kocasinan Mahallesi hem de Ahi Evran Mahallesi muhtarıyım. Ben vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için seçildim ve bu sorunların çözümü için çalışmak zorundayım" dedi.


Bölgede oturan vatandaşların hem Şehir Hastanesi hem de şehir merkezine gidebilmek için iki araç değiştirmek zorunda kaldığından dert yanan muhtar Özdemir, "Bu sorun ile ilgili olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza da yazı yazdım. Bana bir ay içinde bu sorunun çözüleceğini söylediler ancak her hangi bir netice alamadık. Kumalı'da tramvaydan inen bir vatandaş akşam saat 21:00'dan sonra evine gidebilmek için bir saat otobüs bekliyor. Biz bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istiyoruz" diye konuştu.


Kocasinan'daki sorunların 1 Nisan tarihinde DEVA belediyeciliği ile birlikte tek tek çözüme kavuşturulacağını söyleyen Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, "Sayın muhtarımız ziyaretimizde ulaşım ile ilgili olarak Ahi Evran bölgesinin ulaşım konusunda büyük sıkıntı yaşadığını aktardı. Biz de 31 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızın helal oyları ile seçilerek göreve geldiğimiz takdirde, en ücra köşedeki vatandaşımızın ulaşım başta olmak üzere bir çok sorununu çözeceğimizin sözünü verdik" şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR