Kayseri Ekspres Haber
HV
23 NİSAN Salı 12:39
Advert Advert

AK Parti Kayseri İl Kadın Kollarında Bayrak Değişimi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-12-2023 01:59
AK Parti Kayseri İl Kadın Kollarında Bayrak Değişimi

AK Parti Kayseri İl Kadın Kollarında; AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy ve AK Parti Kayseri teşkilat mensuplarının katılımıyla İl Kadın Kolları Başkanlığı devir teslim töreni gerçekleşti. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen devir teslim töreninde Önceki Dönem AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla İl Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Meral Koşar’a görevini teslim etti.



Yerel Seçimler yaklaşırken şehirdeki çalışmalarına hız kesmeden sürdüklerini belirten AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm yeni seçilen İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar’a hayırlı olsun dileklerini ileterek Önceki Dönem AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin’e de verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm katıldığı devir teslim töreninde şu ifadeleri kullandı: “Allah hayırlı mübarek etsin inşallah. Öncelikle Emine Başkanımıza gayretleri için teşekkür ediyoruz. Bayrağı gururla, alnınızın akıyla devir ediyorsunuz. Bundan sonraki süreçte de desteklerinizi esirgemeyeceğinize olan inancımız tam. Cumhurbaşkanımızdan bizzat aldığı görevde Meral Başkanımıza başarılar diliyoruz. Biz İl Başkanlığı olarak her daim yanınızdayız. Allah yükünüzü hafifletsin. 31 Mart akşamında da bu güzel görüntünün fazlasıyla parti binamızda kutlama yaparken görelim. Bu konuda inancımız tam. Cenabı Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Bu verilen görev aslında bir yük değil bir gurur. Emine Başkanımız bugüne kadar bu görevi büyük bir gururla yaptı bundan sonrada sizde bu görevi büyük bir gururla yapacaksınız inşallah.”

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy da İl Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Meral Koşar’ı tebrik ederek Önceki Dönem AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin’e de verdiği emeklerden dolayı teşekkür ettiler.

AdminAdmin

YORUMLAR