Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 09:54
Advert Advert Advert

Başkan Üzüm çeşitli etkinliklere katıldı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 13:16
Başkan Üzüm çeşitli etkinliklere katıldı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinliklere katıldı.

Üzüm, ilk olarak Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyarette bulundu. Ziyaretlerin ardından, KAYMEK tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı.

Programın sonunda, Şehit ve Gazi aileleriyle iftar programında buluşan Üzüm, “Şehitlerimizi, onların kahramanlıklarını ve fedakârlıklarını dualarla yâd ettik. 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bizlere mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

Etkinliklere AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm’ün yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe belediye başkanları ve protokol üyeleri de katıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR