Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 06:29
Advert Advert

ÖZSOY STK’LAR VE EMEKÇİLERLE

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 20:10
ÖZSOY STK’LAR VE EMEKÇİLERLE

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy seçim çalışmalarına devam ediyor. Özsoy bu bağlamda Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderleri ile görüştü. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili adayı Bahadır Özsoy seçim çalışmaları çerçevesinde dur durak bilmeden çalışıyor. Bu günü de dolu dolu geçiren Özsoy Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderlerini ziyaret etti. Ziyaretlerine Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti. Sektörün sıkıntılarının masaya yatırıldığı ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı mutabakat metninde de yayınlandığı gibi destekler konusuna yoğunlaştı. Çiftçiye ve süt üreticisine devlet tarafından verilmesi gereken desteklerin masaya yatırıldığı ziyarette, Millet İttifakı ortaklarının yayımladıkları mutabakat metninde bulunan tarım yatırımları anlatıldı.

Ardından İnşaat tedarikçileri sitesi ziyaret edilerek esnafla sohbet edildi. Özellikle ekonomik sıkıntılardan dolayı sektörün daraldığını ifade eden sektör temsilcileri, Ülkenin lokomotif sektörünün ne yazık ki ciddi problemlerle boğuştuğunu söyledi. 

Esnafın sıkıntılarını tek tek dinleyen CHP Kayseri Milletvekili adayı Bahadır Özsoy Millet ittifakı iktidarında bu sorunların tamamının çözüleceğini söyleyerek, “Bütün sektörlerin olduğu gibi İnşaat sektörünün ve tedarikçilerinin sıkıntılarını da biliyoruz. Biraz önce ziyaret ettiğimiz Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde de ifade ettiğim gibi bizim bir mutabakat metnimiz var. Bu 2300 maddeden oluşan mutabakat metni Türkiye’nin bütün sıkıntılarını bildiğimizin ve çözüm önerilerimizin olduğunu ispatıdır. İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren bu 2300 maddeyi yürürlüğe koyarak hemen çözüm projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde” dedi. 

Özsoy, Kayseri 1’nci Organize Sanayi Bölgesi’ne de giderek fabrika ziyaretlerini sürdürdü. Fabrikalarda emekçilerle bir araya gelen Özsoy, özellikle asgari ücretin açlık sınırının altında kalmasını eleştirerek, Millet İttifakı iktidarında yaşanabilir bir asgari ücret emekçilerin cebine girecek. Ve Türk Lirasının alım gücü enflasyon karşısında her gün ezilmeyecek” dedi. 

 

AdminAdmin

YORUMLAR