Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 10:30
Advert Advert

GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN FİLİSTİN ÇADIRINA ZİYARET

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-10-2023 14:41
GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN FİLİSTİN ÇADIRINA ZİYARET

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu yönetimi Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Filistin’le dayanışma çadırını ziyaret etti.

7 Ekim 2023 gününden bu yana FİLİSTİN’de devam eden İsrail katliamına karşı çıkmak ve Filistin’in mazlum halkı ile dayanışma ve destek amacı ile Kayseri’miz dahil ülkemizin dört bir yanında ve dünyanın bir çok ülkesinde insanlık dostu insanlar, kurumlar ve devletler Filistin halkıyla dayanışma eylemlerine başladı.

Kayseri’de Gönüllü kuruluşlara bağlı sivil kurumların içinde bulunduğu ,sivil toplum kurumları ve üyeleri 7 Ekim’den bu yana mitingler, yürüyüşler, basın açıklamaları, İsrailli katiller için yargılanma talepleri, Gazze’ye yaya yürüyüşü başlatma dahil bir çok programlar yaptılar yapmaya devam ediyorlar.

Filistin’le dayanışma platformu Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda İsrail  zülmü ile ilgili günlük bilgiler vermek, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla  Filistinle dayanışma çadırı kurdu.

Her gün ayrı bir sivil kurum  üyelerinin Filistin için nöbet tuttuğu çadırı, Başkan Ahmet Taş da bulunduğu Gönüllü Kültür kuruluşları yönetimi ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. Yapılan hizmetler için tebriklerini bildirdi.

Çadırda görevli gençlerle de tanışıp tebriklerini bildiren Gönüllü Kuruluşlar yönetimi Filistin’de çatışmaların ve akan kanın durması ve Filistin’lilerin tüm haklarını koruyan adaletli bir barışın sağlanması için duacı olduklarını bildirdiler, gençler le fotoğraf çektirdiler

AdminAdmin

YORUMLAR