Kayseri Ekspres Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 20:40
Advert Advert

HEMŞEHRİSİ BAKANI TEST ETTİ!!!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-06-2023 20:01
HEMŞEHRİSİ BAKANI TEST ETTİ!!!

BAKAN URALOĞLU: SÖZ VERDİĞİMİZ BÜTÜN İŞLERİ TAMAMLAYACAĞIZ

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakan olduktan sonra ilk kez Kurban Bayramı vesilesiyle memleketi Trabzon’a geldi. Alanda başlayan sevgi ve coşku, halk oyunları ekibiyle oynanan horonla adeta bütünleşti. Bir de Bakan Uraloğlu’nun hemşehrileri ile bir araya deldiği sohbette anlattığı anısı eklenince ortaya samimi, sıcak ve bir o kadarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

 

Trabzon’da bir dizi programlara katılan Bakan Uraloğlu’nun en son ziyaret durağı baba ocağı Düzköy İlçesi oldu. Bakan Uraloğlu’nu hemşehrileri bağrına bastı. Uraloğlu burada coşkuyla karşılandı, hasret giderildi. Bayramlaşmada Bakan Uraloğlu, bakan olunca yaşadığı bir telefon anısını paylaştı. “Bu koltuklar hizmet koltuklarıdır” diyerek, anlattığı anısı herkesi kahkahaya boğdu.

 

Bakan Uraloğlu’nun atandığı gece yaşadığı ve güldüren o anısı;

 

“Ben Bakan olunca telefon numaram değişmedi. İkinci bir telefonum da yok. Bakan olduğum gece saat bir gibi arkadaşlarla çalışıyorduk. O sırada telefonum çaldı.  Tanımadığım bir numara idi. Açtım, Alo dedim. Düzköy Taşocağı Köyü’nden aradığını söyledi. Ben de ‘buyur hemşerim, Ne istiyorsun, talebin nedir diye sordum.’ O da bana ‘Bakan olunca telefonları açacak mısın? diye aradım. İyi!!! telefonumu açtın!!! tamam… ben bir şey istemiyorum’ deyip telefonu kapattı.”

 

Uraloğlu, hemşehrilerine daha sonra “Cumhurbaşkanımızın bize layık gördüğü bu koltuğu en iyi şekilde çalışarak, onurlandıracağız” diye konuştu.

 

SÖZ VERDİĞİMİZ BÜTÜN İŞLERİ TAMAMLAYACAĞIZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon temasları kapsamında AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Bakan Uraloğlu, “Türkiye Yüz Yılı Kabinesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiriyle bizde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını yüklenmiş olduk. Yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bir o kadar kıymetli olduğunu da biliyor ve sorumluluğundayız. Gerek hükümetimizin gerekse bakanlığımızın bütün işlerin takipçisi olacağız. Başladığımız ve söz verdiğimiz bütün işleri tamamlayacağız. Sizin dertlerinizi biliyoruz. Sizlerle dertlerinizle dertlenip, çözüm üreteceğiz” diye konuştu. Bakan Uraloğlu, daha sonra Akçaabat İlçesindeki Atatürk Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlaştı.

AdminAdmin

YORUMLAR