Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 00:50
Advert Advert Advert

MHP DÖRT BAŞKANLA YOLA DEVAM EDECEK

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-01-2024 10:20   Güncelleme : 14-01-2024 10:22
MHP DÖRT BAŞKANLA YOLA DEVAM EDECEK

 

DÖRT İLÇE BELEDİYE BAŞKANI YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Kayseri’de mevcut Belediye başkanlarıyla yola devam kararı aldı.  Pınarbaşı’nda Memduh Uzunluoğlu, Özvatan’ta Halit Demir, Sarıoğlan’da Bekir Ayyıldırım ve Sarız’da Baki Bayrak yeniden aday gösterildi. 

MHP Genel Merkezi 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde il ve ilçeleri temsil edecek belediye başkan adaylarını açıkladı. Buna göre Kayseri’de dört mevcut ilçe belediye başkanıyla yola devam kararı alındı. Genel merkez Pınarbaşı’nda Memduh Uzunluoğlu’nu Özvatan’ta Halit Demir’i, Sarıoğlan’da Bekir Ayyıldırım’ı  ve Sarız’da Baki Bayrak’ı yeniden aday gösterdi. 

Genel Merkez tarafından yeniden aday gösterilen Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Kıymetli Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle Cumhur İttifakı'nın Pınarbaşı  Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmekten büyük gurur ve onur duydum. Sayın Genel Başkanımıza şahsıma duydukları güven için teşekkür ediyorum. Üretken Belediyecilik şiarı ile ayrılmadan-ayrışmadan Pınarbaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ta, Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle yeniden aday gösterilmekten büyük onur duydum. Sayın Genel Başkanımıza,  şahsıma duydukları güven için teşekkür ediyorum. Üretken Belediyecilik şiarı ile ayrılmadan-ayrışmadan Sarız'ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir’de, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak,  Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle Cumhur İttifakı'nın Özvatan Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmiş bulunuyorum. Üretken ve gönül belediyecilik ilkelerinden taviz vermeden hizmet etme azmi ve kararlılığındayız. Adaylığımızın Özvatan'ımıza hayırlara vesile olmasını dilerim diye konuştu.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’da yeniden aday gösterilmekten onur duyduğunu söyledi. Ayyıldırım, Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Sarıoğlanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR