Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 13:45
Advert Advert

OKULLAR ARASI YILDIZ ERKEKLER HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 22:46
OKULLAR ARASI YILDIZ ERKEKLER HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Erciyes Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu’nda 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayan okullar arası yıldızlar hentbol müsabakaları sona erdi.
2022-2023 eğitim ve öğretim yılı okullar arası yıldız erkekler hentbol müsabakalarına 2 grupta 5 takım mücadele etti. 

Erciyes Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar neticesinde sıralama şöyle oluştu.
Normal süresi 19-19 berabere tamamlanan İzzet Öksüzkaya Ortaokulu ile Ahmet Paşa Ortaokulu takımları arasındaki mücadele 7 metre atışlarına sahne oldu. Ondördüncü 7 metre atışı sonrası rakibine üstünlük sağlayan İzzet Öksüzkaya Orta Okulu yıldız erkek takımı Kayseri Şampiyonluğunu kazanırken, Ahmet Paşa Orta Okulu ikinciliği, Şıh Mehmet Gazioğlu Orta Okulu üçüncülüğü ve 75.Yıl Mühibe Germirli Orta Okulu takımı ise dördüncülüğü elde etti.

KUPA VE MADALYA TÖRENİ YAPILDI
2022-2023 eğitim ve öğretim yılı okullar arası yıldız erkekler hentbol müsabakaları sonuçlarının ardından ilk dört sırayı elde eden takımlara kupa ve madalyaları törenle takdim edildi. 
Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz ile emekli öğretmen ve hentbol emektarı Alaattin Duman’ında hazır bulunduğu törende;
Kayseri Şampiyonluğunu elde eden İzzet Öksüzkaya Orta Okulu’na kupa ve madalyalarını Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Unur verirken ikinciliği elde eden Ahmet Paşa Orta Okulu’na kupa ve madalyalarını Spor Bilimleri Fakültesi Genel Sekreteri Murat Bilen, üçüncülüğü elde eden Şıh Mehmet Gazioğlu Ortaokulu’na kupa ve madalyaları İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Müdür Yardımcısı Türkan Renklier, dördüncülüğü elde eden 75.Yıl Mühibe Germirli Orta Okulu’na kupa ve madalyalarını ise İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Ulus ile Ahmet Paşa Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Yahya Bıyıklı birlikte verdi. Daha sonra günün anısına fotoğraflar çektirldi. 

Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, hentbole katkılarından ve turnuvanın Erciyes Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu’nda düzenlenmesinde sağlanan kolaylıklardan dolayı Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun başta olmak üzere Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Unur’a, Spor Bilimleri Fakültesi Genel Sekreteri Murat Bilen’e, Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu görevlileri Halit Ayata, Yaşar Uzunlu ve Erol Öztürk’e çok teşekkür etti. 

 

Müsabakalarda Kayseri bölgesi klasman, il ve aday hentbol hakemleri görev alırken, Kayseri Şampiyonluğunu elde eden İzzet Öksüzkaya Orta Okulu yıldız erkek hentbol takımı grup müsabakalarında Kayseri’yi temsil edecek.

 

AdminAdmin

YORUMLAR