Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 20:40
Advert Advert Advert

ÖZSOY Mimarlar Odasında

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-04-2023 12:12   Güncelleme : 26-04-2023 12:13
ÖZSOY Mimarlar Odasında

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy Kayseri Mimarlar Odası Başkanı Murtaza Er’i ziyaret etti. Mimarlar Odasında gerçekleşen ziyarette deprem başta olma üzere imar ve Millet İttifakı projeleri konuşuldu. Başkan Murtaza Er, Özsoy’a bir dosya halinde Mimarların sıkıntılarını anlatan verileri teslim etti. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Mimarlar Odasını ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortama da gerçekleşen ziyarette başta deprem olmak üzere, ülkenin mimari sorunları ele alındı. Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Murtaza Er, CHP Milletvekili adayı Bahadır Özsoy’a mimarların ve mimarinin sıkıntılarını anlatan bir dosya da verdi. 

Seçildiğin günden itibaren özellikle deprem ve mimari sorunlara yoğunlaşacağının altını çizen CHP Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, “Mimari sorunlar ne yazık ki en acı tecrübe ile karşımıza çıktı. En kötü senaryoyu en acı tabloyu ne yazık ki yaşayarak öğrendik. Yıllarca basiretsiz yönetim, liyakatsiz kadrolar vatan ihanet anlamına gelen imar barışları ve aflar bizi resmi rakamlara göre 50 binin üstünde canımızdan etti. Ülkenin evlatları molozlar altında feci bir şekilde can verdi. Bir çoğu yine liyakatsizler yüzünden donarak öldüler. Milleti İttifakı İktidarında Türkiye’nin en Büyük illerini yönetin 2 tane kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak Olası İstanbul depremini ve Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan şehirlerimizin restorasyonu için gece gündüz demeden çalışacaklar. Millet İttifakı hazırladığı Mutabakat Metininde de değindiği gibi bu ülkeyi birlikte müreffeh kılacağız” dedi.

Mimarlar Odası Başkanı Murtaza Er ise Millet İttifakının Mutabakat metinin okuduğunu ve incelediğini belirterek, “Mutabakat metinin özellikle mesleğimiz mimari ve yapılaşma kısımlarını çok net inceledik. Sorunlarımız ittifak üyeleri tarafından özümsenmiş ve biliniyor. Bu çerçevede çalışma yapmanızı temenni ediyor başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR