Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 03:52
Advert Advert

EKONOMİNİN BEL KEMİĞİ OLAN ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEGERLİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-01-2024 10:17   Güncelleme : 14-01-2024 10:22
EKONOMİNİN BEL KEMİĞİ OLAN ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEGERLİ

 

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu,  ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçe merkezindeki esnaflarla sık sık bir araya gelerek istişarede bulunuyor. Geçtiğimiz günde  ilçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Başkan Uzunluoğlu, ekonominin bel kemiği olan esnafımız bizim için çok değerlidir. O nedenle eskiden olduğu gibi bugünde esnafımızın yanında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz dedi.

ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin büyük önem arz ettiğini söyleyen Başkan Menduh Uzunluoğlu,  lçemizi yönetirken esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız istişareleri de çok kıymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla ve vatandaşlarımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir bir Pınarbaşı için çalışıyoruz dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR