Kayseri Ekspres Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 17:56
Advert Advert

TARIM BAKANI İBRAHİM YUMAKLI KAYSERİ'DE

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 11:43
TARIM BAKANI İBRAHİM YUMAKLI KAYSERİ'DE

Tarım ve Orman Bakanı  İbrahim Yumaklı Vali Çiçek’i Ziyaret Etti 

 

Bir dizi programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere ilimize teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız  İbrahim Yumaklı, Vali Gökmen Çiçek’i ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanımız  İbrahim Yumaklı, Talas Çalışma Ofisinde, Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Sayın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcıları Abdullah Kalkan, Ömer Tekeş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve il protokolü tarafından karşılandı. 

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı daha sonra makama geçti. 

Makamda gerçekleştirilen görüşmede Vali Gökmen Çiçek, ilimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalar hakkında Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya bilgi sunumunda bulunup, ziyaretlerinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti ifade etti. 

Tarım ve Orman Bakanımız  İbrahim Yumaklı, ziyaretinin ardından ilimizde gerçekleştireceği diğer programlara katılmak üzere Valilikten ayrıldı. 

AdminAdmin

YORUMLAR