Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 00:32
Advert Advert

CHPLİ ARIK : “BEŞİĞİ SALLAYANLAR KAYSERİ’Yİ SALLADI”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-12-2022 13:47
CHPLİ ARIK :  “BEŞİĞİ SALLAYANLAR KAYSERİ’Yİ SALLADI”

CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ARIK KADIN BULUŞMASINI DEĞERLENDİRDİ:

“BEŞİĞİ SALLAYANLAR KAYSERİ’Yİ SALLADI”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyaretini değerlendirdi. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’ni hınca hınç dolduran kadınlara teşekkür eden Arık, “ Öncelikle her fırsatta Kayseri’mizi ziyaret ederek, bize güç veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve salonu hınca hınç doldurarak; haksızlığa, hukuksuzluğu, yokluğa, yoksulluğa ses yükselten, Sayın Genel Başkanımızı coşku ile karşılayan kadınlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Herkes tanık oldu ki, beşiği sallayanlar Kayseri’yi, iktidarı salladı” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü gerçekleştirdiği ziyareti değerlendiren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri halkının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu coşku ve heyecanla karşıladığını belirtti. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Kadın Buluşması’nda salonun hınca hınç dolduğunu ve birçok vatandaşın dışarıda kaldığını ifade eden Arık, “Bu coşku, bu heyecan halkın iktidarının muştusudur. Bu coşku, bu heyecan tek adam sistemine olan isyanın, demokrasiye duyulan özlemin, halkın umudunun Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun en somut göstergesidir. Öncelikle her fırsatta Kayseri’mizi ziyaret ederek, bize güç veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve salonu hınca hınç doldurarak; haksızlığa, hukuksuzluğu, yokluğa, yoksulluğa ses yükselten, Sayın Genel Başkanımızı coşku ile karşılayan kadınlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Herkes tanık oldu ki, beşiği sallayanlar Kayseri’yi, iktidarı salladı. Bu toplantıya emek veren il ve ilçe örgütlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum ” dedi.

SALON DA BAYRAK DA MİLLETİN

Salonda bulunan AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının kapatılması ile ilgili yapılan eleştirilere de yanıt veren Arık, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Görülen o ki, günden güne eriyen AKP yeni bir umutla yeniden bir Megri Megri sürecine hazırlanıyor. O nedenledir ki, salona asılan Türk Bayrağından rahatsız olmuşlar. Mutlulukla belirtmeliyim ki, onları daha çok rahatsız edeceğiz. Kendisini devlet sananları buradan uyarmak isterim ki; Türkiye Cumhuriyeti demek AKP demek değildir. Hiç kimse unutmasın ki; o salon da o bayrak da milletin… Ve millet kendini devlet sanan, devletin kurumlarını babasının çiftliği gibi gören AKP zihniyetinin üstünü örtü. Yapılacak ilk seçimlerde de bu millet AKP’nin hepten üstünü örtecek.”

AdminAdmin

YORUMLAR