Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 21:15
Advert Advert

TALAS'TA SP BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 22:20
TALAS'TA SP BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan adayını açıkladı. Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak oldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun, “Talas ilçe nüfusu her geçen gün artmakta. Hizmeti de aynı düzeyde karşılamak için Milli Görüş Belediyeciliğine ihtiyaç var. Biz de bunu göz önünde bulundurarak Harun Toprak Bey’i Talas başkan adayımız olarak gösteriyoruz. Talas’ın dinamiklerine hâkim olan Harun Bey görevinin hakkını sonuna kadar verecek.” dedi.

Harun Toprak, “Adaylık başvurumuz neticelendi. Başvuruda bulunan diğer adaylarımız ile birlikte hareket ederek onların tecrübelerinden de yararlanacağız. Güzel çalışmalarda bulunmak üzere bir adım daha attık. Projelerimizle, inançlı ve sağlam temellere dayanan anlayışımızla seçimlere çok güçlü giriyoruz.  Son 20 yıldır Talas’ın durgunluğunu milli görüş belediyeciliğiyle tanıştırıp daha ileri seviyeye taşıyacağımızın sözünü vermiş oluyoruz. Bu seçimde kazananın Talas ahalisi olması için biz buradayız.” İfadelerini kullandı.

Harun Toprak Kimdir?

1987 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladıktan sonra, Beykent Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde Mimarlık eğitimini 2010 yılında başarı ile tamamladı. 2011 yılına kadar uluslararası iş yapan bir mimarlık şirketinde görev aldıktan sonra 2011 yılında Kayseri'ye dönerek Yapı Denetim şirketi kurarak yapı denetim hizmetleri vermeye başladı. Aynı zamanda da Mimari Proje hizmeti vermeye devam etti. Şu an mimarlık ve Ahşap dekorasyon hizmetleri ile meslek hayatına devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

AdminAdmin

YORUMLAR