Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 22:29
Advert Advert Advert

HENTBOL GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 21:48
HENTBOL GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

OKUL SPORLARI HENTBOL GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI KAYSERİ’DE SONA ERDİ

Okul Sporları 2023-2024 Eğitim & Öğretim yılı hentbol gençler grup müsabakaları Kayseri’de yapıldı. 

19-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Talas Spor Salonu ve Talas Gevher Nesibe Spor Salonlarında yapılan hentbol grup müsabakalarına,
Genç Erkeklerde; Hatay Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi, Nevşehir Ürgüp Ayşe Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi, Karaman Lisesi, Osmaniye Samet Aybaba Spor Lisesi, Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi, Niğde Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Kayseri Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi, Kahramanmaraş Şehit Ali Rıza İşbilir Anadolu Lisesi, Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları mücadele ederken

Genç Kızlarda; Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi, Osmaniye Adnan Oğuz Anadolu Lisesi, Mersin Davultepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kahramanmaraş Spor Lisesi,  Karaman Toki Anadolu Lisesi, Niğde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Kayseri Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi takımları yarıfinale yükselebilmek için kıyasıya yarıştı.

Talas Spor Salonunda 3 gün oynanan genç erkekler grup müsabakalarının ardından Karaman Lisesi, Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi ve Kayseri Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi takımları yarıfinale yükselen takımlar oldu.
Talas Gevher Nesibe Spor Salonlarında 4 gün süren genç kızlar grup müsabakalarının ardından ise, Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi, Kayseri Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi ile Osmaniye Adnan Oğuz Anadolu Lisesi takımları yarıfinale yükseldi. 

Yarıfinale yükselen 3 erkek ve 3 kız takımları için tören düzenlendi. Düzenlenen törene; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Okul Sporları Şube Müdürü Ahmet Metin, Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, hentbol emektarı Alaattin Duman ile hentbol severler katıldı. Protokol tarafından yarıfinale yükselen takımların antrenör ve sporcularına grup birinciliği madalyası ve başarı belgeleri takdim edildi. 
Turnuva boyunca müsabakalarda görev yapan il dışından gelen ve Kayseri’de görev yapan klasman hentbol hakemlerine başarı belgeleri ile madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı tarafından verildi.
Törenler, çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR