Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 02:35
Advert Advert

SÜLEYMAN VAROL ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 16:52   Güncelleme : 23-11-2023 16:54
SÜLEYMAN VAROL ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman VAROL, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Öğretmenlerimiz Milli Birlik Ve Beraberliğimizin En Büyük Teminatıdır.

Bugün Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul etmesinin 95. Yılını ve bu vesile ile ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin ‘’Öğretmenler Günü’nü’’ kutlamaktayız. 

Başöğretmen ATATÜRK’ün “Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır.” Sözüyle de belirtildiği gibi, vatana bu kadar büyük bir hizmet veren, anne ve babalardan sonra çocukların yetişmesinde en hayati rolü üstlenen öğretmenler şüphe yok ki sonsuz bir saygıyı haketmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarken tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

AdminAdmin

YORUMLAR