Kayseri Ekspres Haber
HV
29 MART Cuma 10:37
Advert Advert Advert

GÜREK: GÜÇLÜ VE BAŞARILI BİR ŞUBE HEDEFLİYORUZ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-12-2023 10:51
GÜREK: GÜÇLÜ VE BAŞARILI BİR ŞUBE HEDEFLİYORUZ

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Kayseri Şubesi’nin, 49. genel kuruluna sayılı günler kaldı.100. yıl Mühendisler Grubu Başkan Adayı Mustafa Gökhan Gürek;  ‘Genel Kurulumuzda 100. Yıl Mühendisler Grubu olarak, şubemizi daha da ileriye taşımak adına göreve hazır, yönetime talibiz’ dedi.


Güçlü, etkili ve başarılı bir şube hedefiyle yola çıkan 100 yıl Mühendisler Grubu Kayseri’nin dört bir yanında aralıksız sürdürdüğü çalışmalarla meslektaşlarını ziyaret edip, destek talep ediyor.

Yoğun geçen seçim çalışmalarını değerlendiren 100. yıl Mühendisler Grubu Başkan Adayı Mustafa Gökhan Gürek, her birbiri birbirinden değerli ekibimizle kararalı adımlarla, kalıcı başarılara, adından başarılarıyla, meslektaşlarına ve Kayseri tarımına katkılarıyla sık sık söz ettirecek bir şube hedeflediklerini söyledi. 

Başkan Adayı Gürek; ‘Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Kayseri Şeker Fabrikası, TMO Bölge Müdürlüğü, Talas Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanımızı,  il merkezi ve ilçelerimizdeki kamu kurumlarında ve özel sektörde görev yapan meslektaşlarımızı ziyaret edip, projelerimizi anlatıp, desteklerini talep ederek,  genel kurulumuza onurlandırmalarını istedik’ dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkan Adayı Mustafa Gökhan Gürek; açıklamasında hedef ve projelerine ilişkin şu görüşlere yer verdi:

‘ZMO Kayseri Şubemiz, aktif hizmet anlayışıyla mesai gözetmeksizin siz değerli üyelerimize kapılarını ardına kadar açacak. Ziraat mühendisleri ve Kayseri tarımının çıkarlarını her platformda güçlü bir şekilde savunacak ve çözüm öncülüğü yapacağız. Meslektaşlarımız başta olmak üzere paydaşlar ve siyasi aktörlerle meslektaşlarımızın ve tarımın sorun ve beklentilerinin çözümü noktasında diyalog içerisinde olacağız.  Ortak hedefler doğrultusunda etkin projeler geliştirerek Kayseri tarımı için yeni vizyon ortaya koyacağız.

Şubemizin lokalini aktif hale getirerek üyelerimizin sosyal ve kültürel aktiviteler ile bir araya gelmelerini sağlayacağız. Daha güçlü bir dayanışma ve aidiyet duygusunu pekiştirecek etkinlikler düzenleyeceğiz. Üye memnuniyetini temel alan bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Üye sayımızı artırma ve ZMO ile olan bağları güçlendirme konusunda kararlı adımlar atacağız.

 
Sosyal platformlarda şubemizin etkin temsilini sağlayarak dijital bir kimlik kazandıracağız.
Eğitim seminerleri ve çalıştaylar düzenleyerek mesleki ve tarımsal gelişime öncülük edeceğiz.
Toplumsal konularda aktif bir rol üstlenerek 'biz de varız' demeye hazırız.

 
Birlik ve beraberlik içerisinde herkesi kucaklayan bir anlayış ile düşüncelerinizi ve enerjinizi beraber yürüyeceğimiz yolda yanımızda hissetmek, bizim için büyük önem taşımaktadır. Değerli katkılarınızla daha güçlü ve etkili bir şube oluşturma yolunda 49. Genel Kurulumuzda ilk adımı atacağız. Tüm meslektaşlarıma grubumuza gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyor, haftasonu gerçekleştireceğimiz genel kurulumuza davet ederek, desteklerini bekliyoruz’




 

AdminAdmin

YORUMLAR