Kayseri Ekspres Haber
HV
23 NİSAN Salı 21:20
Advert Advert

ÖZDEMİR START VERDİ: ÖZVATAN’DA İKİ AYRI PROJE HAYATA GEÇİRİLECEK

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-03-2024 17:30
ÖZDEMİR START VERDİ: ÖZVATAN’DA İKİ AYRI PROJE HAYATA GEÇİRİLECEK

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Özvatan Boğaziçi Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaş bir araya geldi. Özdemir, Özvatan ilçesine yatay mimari dikkate alınarak köy evleri şeklinde TOKİ projesi yapılması önerisinde bulunurken ilçenin yaşlı bakım evi projesi talebini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile görüştü. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Özvatan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halit Demir, AK Parti ile MHP Özvatan ilçe teşkilatlarıyla birlikte Boğaziçi Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaş ile bir araya geldi. 

Mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulunarak istek ve taleplerini dinleyen Özdemir, Özvatan’da köy evleri şeklinde TOKİ projesi yapılması önerisinde bulundu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Özdemir, mahalle sakinlerinin yaşlı bakım evi projesini Kıran’a ileterek gerekli arsanın tahsisinin yapılmasını istedi. 

Açıklamalarda bulunan Özdemir, “Bugün seçim münasebeti ile buradayız. Ancak, ben yüksek müsadeleriniz ile burada siyasi bir konuşma yapmayacağım. Çünkü ne zaman Özvatan’a gelsek onlar bizi biliyor. Biz de Özvatan’ı biliyoruz. Özvatan bizim halimizden biz de Özvatan’ın halinden anlıyoruz. O yüzden bugün bu ziyaretimizi lütfen Halit Bey’in baba ocağında bir teşekkür ziyareti olarak kabul edin.  Sizlere olan teşekkürümüzü kabul buyurun diyorum. Bu zamana kadar, Rahmetli Başbuğumuz zamanında da sayın genel başkanımız partimizin genel sekreteriyken buraya yaptığı ziyaretlerde siz her daim Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağrınıza bastınız. Dolayısıyla Özvatan’a ben ne zaman gelsem bunu samimiyetle söylüyorum Özvatan’ın adım attığım her bir kaldırımında geçtiğim her bir caddesinde rahmetli Başbuğumuzun, sayın genel başkanımız ile buraya yaptığı ziyaretlerin izlerini ve anılarını arıyorum. Böylesine muhabbet beslediğimiz bir diyardayız. Böylesine sevildiğimiz bir yerdeyiz. Cenabı Allah’ta bu sevgiyi inşallah daim eylesin. Teşekkür ettim çünkü biz sizlerden eminiz. Pazar günü buradan ne sonuç çıkacağını biliyoruz. Kendinize yakışanı yapacağınızı, Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Cumhur İttifakı’nı ve Halit Demir Beyefendi’yi yeniden bağrınıza basıp çok güçlü bir iradeyle onu yeniden temsil makamına getireceğinize inancım tamdır” ifadelerini kullandı. 

Özdemir ayrıca Özvatan’daki konut talebinin farkında olduğunu belirterek 31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bu konuda gerekli adımları atacağının sözünü verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR