Kayseri Ekspres Haber
HV
29 MART Cuma 01:12
Advert Advert Advert

Vali Gökmen Çiçek’in “Gazeteciler Günü” Mesajı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2024 14:24   Güncelleme : 09-01-2024 14:27
Vali Gökmen Çiçek’in “Gazeteciler Günü” Mesajı

Vali Gökmen Çiçek’in “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı şöyle:

 

Doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir meslek olan gazetecilik mesleği, demokrasinin temel taşlarından biridir. 

 

Gazetecilerimiz, gerçekleri araştırıp, doğru bilgiyi topluma ulaştırarak halkın bilinçlenmesine ve doğru kararlar almasına yardımcı olmakta, tarafsızlık, objektiflik ve dürüstlük gibi değerlere bağlı kalarak, gerçekleri araştırmakta ve analiz etmektedirler. 

 

Vatandaşlarımızla kurumlarımız arasında köprü vazifesi görerek, demokrasimizin sağlıklı bir şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde yol gösterici çalışmalarda bulunan gazetecilerimiz, demokrasimizin ve sivil toplumun gelişmesinde önemli rol üstlenmektedir. 

 

Kamuoyunu bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde vatandaşları gelişen olaylar hakkında aydınlatmak için büyük bir özveri ile çalışırken, önemli bir kamu görevini de icra etmektedirler.

 

Mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirip, kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine çalışmalarıyla katkıda bulunan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. 

AdminAdmin

YORUMLAR