Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 04:12
Advert Advert Advert

GENÇ LİDERLER VE GİRİŞİMCİLER ETKİ YARATIYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-08-2023 12:22
GENÇ LİDERLER VE GİRİŞİMCİLER ETKİ YARATIYOR

Genç Liderler ve Girişimciler, en büyük Liderlerini Anıtkabir'de ziyaret ederek, akşamında Ankara iş dünyası ile network programında buluştu. 

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği JCI Çankaya ve Bahçeşehir şubeleri  işbirliği ile gerçekleşen programda liderlik ve girişimcilik gelişimine katkı sunuldu.

 

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği’nin Çankaya ve Bahçeşehir şubeleri başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da bir araya gelerek Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı resmi törende, JCI Çankaya Başkanı Hazal Betül YILMAZ’ın mozole’ye çelenk bıraktı ve JCI Bahçeşehir Başkanı Burcu Çoban’ın resmi deftere yazı yazdı.

Aynı gün akşamında Ankara İş Dünyasını bir araya getirmek için JCI Çankaya ev sahipliğinde JCI  Altınel Hotel’de “JCNETWORK İş Dünyası Buluşmaları” düzenlendi.  Her ayın ilk Cumartesi düzenlenen JCNetwork Buluşmasına Türk Dış Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sn Mustafa Dik’in Onur Konuğu olarak katıldı. Geceye 30 farklı sektörden kamu, büyükelçilik ve özel sektör temsilcilerinden oluşan 50 kişi katıldı.

JCNetwork gecesinde açılış konuşması yapan JCI Çankaya Başkanı Hazal Betül YILMAZ, Dernek çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgi verirken “2023 yılının başından bu yana 100’ü aşkın etkinlik ve toplantı düzenlediklerini, Ankara İş Dünyasını bir araya getirmek ve güçbirliği ile daha nitelikli projelerin gerçekleşmesine vesile olmak için 3. Kez düzenlenen bu gecenin her ay devam edeceğini ve farklı illerde de aynı format ile JCNetwork Buluşmalarının olacağını” söylerken JCI Bahçeşehir Başkanı Burcu ÇOBAN ; Gündüz Anıtkabir ile başlayan programın devamında network gecesi ile Ankara İş Dünyasından kişileri tanımanın mutluluğunu dile getirirken, Ankara ile İstanbul arasında işbirliğinin devam edeceğini belirterek mutluluğunu katılımcılar ile paylaştı.

 “Derinlemesine Networking” etkinliği ile geceye devam eden Volkan Yörütken, Networking’in genişlemek yerine derinlemesine olmanın daha etkili olacağını ifade ederek düzenlediği etkinlikte tüm katılımcıların takdirini topladı.


#jci #jciturkiye #türkiye #jciçankaya #jcibahçeşehir #genç #lider #stk #girişimci #hayat #sanat #bilim #işdünyası #insanlık #sağlık #kültür #çevre #barış #jci #jcileaders #juniorchamberinternational 

 

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Hakkında;

Junior Chamber International (JCI), 124 ülkede ve 250,000’i aşkın üyeye sahip,  dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. JCI, küreselleşen dünyada , evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşumdur. Üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AISEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Eski Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Eski Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Eski Başkanı),  Gerald Ford ( ABD Eski Başkanı ), Paul  Schulter (Danimarka Eski Başkanı) gibi bir çok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

AdminAdmin

YORUMLAR