BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A “TEBRİK” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

GÜNCEL - 06-05-2024 15:25

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ve heyeti, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erkan Demirci ve yönetimi, Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ile başhekimler, Erciyes İş İnsanları Derneği Başkanı İsmail Ejder ile dernek üyelerini ayrı ayrı kabul etti.

Yerel seçimler sonrası birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında kamu yöneticileri ile sivil toplum teşkilatı temsilcileri ve vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ve heyeti, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erkan Demirci ve yönetimi, Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ile Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu ve sağlık camiası, Erciyes İş İnsanları Derneği Başkanı İsmail Ejder ile dernek üyeleri ve Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Hasan Arapoğlu ile yönetimi Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık toplantı salonu ve makamında ayrı ayrı misafirlerini ağırlayan Büyükkılıç, nezaketlerinden dolayı ziyaretçilerine teşekkürlerini iletti.

Misafirler de Başkan Büyükkılıç’a yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı bir 5 yıl temennisinde bulundular.

Öte yandan, ziyarette, Erciyes İş İnsanları Derneği’nde üye olan bir iş insanı da Büyükkılıç’a özel yazdığı şiiri okudu.

Ziyaretçiler, günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a hediye takdiminde bulundular.

Günün Diğer Haberleri